Рецепт Лящ в духовці фото

Лящ в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Лящ
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Сімейна вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Лящ в духовці виходить чудовим - ароматним, пряним, соковитим. Подавайте його з овочами і лимончиком - на святковий стіл або в будні. Це - не тільки смачне, але і корисне блюдо.

Опис приготування:

Як приготувати ляща в духовці?

1. Промийте і почистіть рибу, просушіть паперовим рушником. Зробіть надріз на спині, щоб було легше вибрати кістка, коли лящ буде готовий.

2. У мисці змішайте подрібнений розмарин (2 гілочки), шалот, часник, сіль і перець. Змастіть рибу цим маринадом, всередину вкладіть два кружечка лимона і залиште на 30 хвилин маринуватися.

3. Через півгодини деко застеліть пергаментом, збризніть його оливковою олією і покладіть рибу. Полийте її маринадом, викладіть зверху залишився розмарин. До речі, гілочки розмарину також занурте в масло.

4. Духовку нагрейте до 220 градусів. Випікайте ляща 15 хвилин.

Подавайте ляща, пріготволенного в духовці з тушкованими овочами і лимоном.

Можна подати картопля, рис або свіжих салатів

Лящ в духовці, побачити, як, готується дуже просто і швидко.

Смачного!

  • Лящ - 450-550 грам
  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
  • Розмарин свіжий, гілочки - 4 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Luk-salotų (пучок) - 1 штука
  • Сіль морська - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
  • Лимон - 1 штука
Як приготувати ляща в духовці?

1. Промийте і почистіть рибу, просушіть паперовим рушником. Зробіть надріз на спині, щоб було легше вибрати кістка, коли лящ буде готовий.

2. У мисці змішайте подрібнений розмарин (2 гілочки), шалот, часник, сіль і перець. Змастіть рибу цим маринадом, всередину вкладіть два кружечка лимона і залиште на 30 хвилин маринуватися.

3. Через півгодини деко застеліть пергаментом, збризніть його оливковою олією і покладіть рибу. Полийте її маринадом, викладіть зверху залишився розмарин. До речі, гілочки розмарину також занурте в масло.

4. Духовку нагрейте до 220 градусів. Випікайте ляща 15 хвилин.

Подавайте ляща, пріготволенного в духовці з тушкованими овочами і лимоном.

Можна подати картопля, рис або свіжих салатів

Лящ в духовці, побачити, як, готується дуже просто і швидко.

Смачного!

Схожі рецепти