Лосось в лимонно-гірчичним маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Лимонно-гірчичний маринад зробить Ваше страву незабутньою! Такий стейк з лосося можна сміливо подавати на святковий стіл - гості будуть в захваті.
Щоразу змінюючи маринад, рибу можна приготувати все з новими відтінками смаку. Сьогодні я пропоную замаринувати лосось в сметані, гірчиці, лимонному соці, солі, перці і улюблених спеціях. Пробуйте!
- Стейк лосося - 2 штуки
- Лимонний сік - 3-4 Ст. Ложок
- Гірчичний - 1 Ст. Ложок
- Крем - 1 Ст. Ложок
- Панірувальні сухарі - 3-4 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
Приступимо до приготування маринаду. У глибокій позові змішайте сметану, гірчицю, лимонний сік, сіль, перець і спеції.
Повапните рибу маринадом і залиште маринуватися на годину.
Обваляйте рибу в панірувальних сухарях і викладіть у форму для запікання, застелена фольгою. Накрийте рибу фольгою і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 20 хвилин. Потім фольгу зніміть і запікайте рибу ще протягом 10-15 хвилин.
Подавайте ароматну рибу з часточками лимона.
Смачного!
Смачного!