Баранина з гірчичним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна річ - домашній електричний гриль. Раджу придбати його всім, тим більше, що він недорого коштує і компактний. На ньому відмінно виходять овочі, але ще краще - м'ясо. Давайте це перевіримо!
Пробуючи нові варіанти, я вирішила зробити повноцінне блюдо з основного гарячого, гарніру і соусу. Таким чином я тепер розповім вам про те, як приготувати баранину з гірчичним кремом. До неї будуть подаватися рис з овочами. З одного боку вийшло звичне поєднання, а з іншого - смак вас здивує.
- Мал - 150 грам (в даному випадку "орзо"
) - Сушені томати - 45 грам
- Відбивні - 600 грам (з баранини)
- Вершкове масло - 25 грам
- Шпинат - 60 грам
- Біле вино - 60 мілілітрів
- Молоко - 150 мілілітрів
- Luk-salotų - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Пармезан - 30 грам
- Зернова гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти. Томати наріжте невеликими шматочками. З лимона вичавіть сік, а з половини плода натріть цедру. Частина цибулі наріжте кільцями, а другу просто подрібніть. Баранину відбийте і приправте сіллю з перцем з обох сторін.
У глибокій сковороді розігрійте ложку масла. Додайте в нього подрібнену цибулю. Обсмажте його протягом 3-х хвилин, помішуючи. Потім додайте промитий рис. Обсмажте все разом 3 хвилини.
Далі в сковороду влийте вино. Випаруйте його протягом 1-ої хвилини. Потім влийте по черзі 0, 5 склянки води 3 рази. Варіть рис 13-15 хвилин. В кінці додайте томати, пармезан, 2 ст. Ложки лимона і половину масла. Також сіль і перець за смаком. Рис перемішайте, а плиту вимкніть.
Тепер займіться м'ясом. На грилі розігрійте трохи олії. Обсмажте в ньому баранину з кожного боку по 12 хвилин.
Настав час соусу. Варите молоко в сотейнике, помішуючи, протягом 1-ої хвилини. Додайте гірчицю, перемішайте, варіть ще 1 хвилину. Потім додайте олію, сіль і перець. Швидко перемішайте і вимкніть вогонь. Зробіть салат. Шпинат змішайте з цибулею, що залишилася і соком лимона.
Для подачі викладіть рис. Посипте його цедрою і пармезаном. Зверху викладіть баранину. У тарілці окремо подайте салат, а в другій - гірчичний крем. Смачного!