Рецепт Баранина з гірчичним кремом фото

Баранина з гірчичним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Крупи, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Соуси

Відмінна річ - домашній електричний гриль. Раджу придбати його всім, тим більше, що він недорого коштує і компактний. На ньому відмінно виходять овочі, але ще краще - м'ясо. Давайте це перевіримо!

Пробуючи нові варіанти, я вирішила зробити повноцінне блюдо з основного гарячого, гарніру і соусу. Таким чином я тепер розповім вам про те, як приготувати баранину з гірчичним кремом. До неї будуть подаватися рис з овочами. З одного боку вийшло звичне поєднання, а з іншого - смак вас здивує.

  • Мал - 150 грам (в даному випадку "орзо"
    )
  • Сушені томати - 45 грам
  • Відбивні - 600 грам (з баранини)
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Шпинат - 60 грам
  • Біле вино - 60 мілілітрів
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Пармезан - 30 грам
  • Зернова гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 чайних ложки
баранина з гірчичним кремом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Томати наріжте невеликими шматочками. З лимона вичавіть сік, а з половини плода натріть цедру. Частина цибулі наріжте кільцями, а другу просто подрібніть. Баранину відбийте і приправте сіллю з перцем з обох сторін.
баранина з гірчичним кремом - фото крок 2
У глибокій сковороді розігрійте ложку масла. Додайте в нього подрібнену цибулю. Обсмажте його протягом 3-х хвилин, помішуючи. Потім додайте промитий рис. Обсмажте все разом 3 хвилини.
баранина з гірчичним кремом - фото крок 3
Далі в сковороду влийте вино. Випаруйте його протягом 1-ої хвилини. Потім влийте по черзі 0, 5 склянки води 3 рази. Варіть рис 13-15 хвилин. В кінці додайте томати, пармезан, 2 ст. Ложки лимона і половину масла. Також сіль і перець за смаком. Рис перемішайте, а плиту вимкніть.
баранина з гірчичним кремом - фото крок 4
Тепер займіться м'ясом. На грилі розігрійте трохи олії. Обсмажте в ньому баранину з кожного боку по 12 хвилин.
баранина з гірчичним кремом - фото крок 5
Настав час соусу. Варите молоко в сотейнике, помішуючи, протягом 1-ої хвилини. Додайте гірчицю, перемішайте, варіть ще 1 хвилину. Потім додайте олію, сіль і перець. Швидко перемішайте і вимкніть вогонь. Зробіть салат. Шпинат змішайте з цибулею, що залишилася і соком лимона.
баранина з гірчичним кремом - фото крок 6
Для подачі викладіть рис. Посипте його цедрою і пармезаном. Зверху викладіть баранину. У тарілці окремо подайте салат, а в другій - гірчичний крем. Смачного!

Схожі рецепти