Лосось на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Лосось на вугіллі - блюдо для виходів на природу. Порадує вас і взимку, і влітку. Я готую його без маринаду. У власному соку. Спробуйте.
Ви переконаєтеся, що рецепт лосося на вугіллі дуже простий. Приготування складається з чотирьох кроків. Обов'язково добре змастіть рослинною олією і майонезом. Лосось без маринаду виходить дуже смачним, без домішок спецій, тільки соковитий лосось. Подавайте з салатом зі свіжих овочів або рисом. Приємного вам апетиту.
- Стейк лосося - 1 штука (приблизно 200 грам.)
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Помийте стейк лосося, полийте олією і змастіть майонезом. Додати сіль, поперчіть за смаком.
Розколіть вугілля. Покладіть на решітку мангала стейк лосося.
Обсмажуйте з кожного боку по 8-10 хвилин. Якщо стейк НЕ присмажився, переверніть на іншу сторону знову, але не затримуйте довго на одному боці, інакше лосось обгорить.
Ось такий рум'яний лосось на вугіллі у вас вийде.