Листковий салат з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Дуже я люблю корейську моркву. Якщо видається випадок, то обов'язково її купую, а потім роблю з неї салат або закуску. Інгредієнти додаю різні, намагаючись знайти найкраще поєднання.
Опис приготування:
Як на мене, наведений нижче варіант простого салату дуже вдалий. Прочитайте про те, як приготувати листковий салат з корейською морквою і куркою. Дуже ситне блюдо підійде для свята. Воно швидко готується, головне заздалегідь відваріть грудку з яйцями і остудіть. Навіть чоловіки були в захваті від цього салату!
- Корейська морква - 150 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Куряче філе - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 Чайна ложка
Заздалегідь відваріть філе в підсоленій воді і зваріть яйця круто.
Для заправки змішайте майонез з пропущеним через Часничниці часником.
Наріжте шматочками куряче філе, покладіть його першим шаром в салатницю. Промажьте його заправкою.
Далі викладіть моркву. Зверху натріть сир на крупній тертці. Намажте його майонезом.
Зверху натріть яйце. Салат прикрасьте за бажанням. Смачного!