Рецепт Листівки з ревеню фото

Листівки з ревеню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Листкове тісто, Ревінь
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, Літні, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво, Листкові торти

Маленьке листкове печиво з шматочками кисленького ревеню принесе радість не тільки дітям, але і дорослим за сімейним чаюванням. Готувати його легко і просто, навіть маленькі помічники впораються!

Незважаючи на те, що ревінь - це овоч, він відмінно підходить до солодкої випічки т.К. За смаком і ароматом він нагадує ананас. Перед приготуванням ревінь слід очистити від жорсткої шкірки. Поділюся з вами рецептом, як приготувати слойки з ревенем.

  • Тісто листкове б / дріжджове - 500 грам
  • Ревінь - 150 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 50 грам (розм'якшене)
  • Яйце - 1 штука
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
листівки з ревеню - фото крок 1
Листкове тісто необхідно розморозити при кімнатній температурі. Ревінь вимийте, зніміть жорстку шкірку. Ванілін змішайте з цукром.
листівки з ревеню - фото крок 2
Тісто трохи розкачати в одному напрямку. Змастіть вершковим маслом, посипте ванільним цукром. По краях покладіть стебла ревеню, prizhmite.
листівки з ревеню - фото крок 3
Загорніть краї тіста до середини, наріжте рулетик на скибочки шириною 1 см.
листівки з ревеню - фото крок 4
Деко застеліть пергаментом для випічки. Розкладіть заготовки на деякій відстані один від одного. Змастіть верх печива злегка збитим яйцем.
листівки з ревеню - фото крок 5
Поставте слойки запікатися в розігріту до 180 ° С 20-25 хвилин до легкого рум'янцю. Орієнтуйтеся по своїй духовці. Присипте цукровою пудрою.
листівки з ревеню - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти