Листівки з ревеню
(покроковий рецепт з фото)
Маленьке листкове печиво з шматочками кисленького ревеню принесе радість не тільки дітям, але і дорослим за сімейним чаюванням. Готувати його легко і просто, навіть маленькі помічники впораються!
Незважаючи на те, що ревінь - це овоч, він відмінно підходить до солодкої випічки т.К. За смаком і ароматом він нагадує ананас. Перед приготуванням ревінь слід очистити від жорсткої шкірки. Поділюся з вами рецептом, як приготувати слойки з ревенем.
- Тісто листкове б / дріжджове - 500 грам
- Ревінь - 150 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 щіпка
- Вершкове масло - 50 грам (розм'якшене)
- Яйце - 1 штука
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
Листкове тісто необхідно розморозити при кімнатній температурі. Ревінь вимийте, зніміть жорстку шкірку. Ванілін змішайте з цукром.
Тісто трохи розкачати в одному напрямку. Змастіть вершковим маслом, посипте ванільним цукром. По краях покладіть стебла ревеню, prizhmite.
Загорніть краї тіста до середини, наріжте рулетик на скибочки шириною 1 см.
Деко застеліть пергаментом для випічки. Розкладіть заготовки на деякій відстані один від одного. Змастіть верх печива злегка збитим яйцем.
Поставте слойки запікатися в розігріту до 180 ° С 20-25 хвилин до легкого рум'янцю. Орієнтуйтеся по своїй духовці. Присипте цукровою пудрою.
Смачного!