Лисички зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Більшість з нас знають і вміють готувати шампіньйони (найпопулярніші гриби), але не варто забувати і про інші види грибів, наприклад, про Лисички. Розповідаю, як приготувати лисички зі сметаною.
Лисички зі сметаною - це відмінне доповнення до гарніру з картоплі (відвареного, смаженого або печеного). І, звичайно, гриби відмінно поєднуються з відвареним рисом, гречкою та іншими крупами. Гриби тушу на сковороді з додаванням цибулі, до столу подаю тільки гарячими. Рецепт приготування страви дуже простий у виконанні.
- Лісіцкі - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
Сковороду відправте на вогонь з вершковим маслом, залиште, щоб воно розтануло.
2
Цибулину (велику) наріжте крупно. Гриби гарненько вимийте і наріжте крупно.
3
Викладіть на сковороду з маслом цибулину і готуйте до утворення золотистого кольору, потім викладіть лисички, за смаком додайте сіль і перець.
4
Обсмажуйте вміст сковороди близько п'ятнадцяти хвилин, додайте сметану і тушкуйте ще десять хвилин.
5
Перекладіть гриби зі сковороди в тарілку і подавайте гарячими. Смачного!