Рецепт Лисички смажені зі сметаною фото

Лисички смажені зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Лісіцкі
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Просте і в той же час дивно смачна страва з моїх улюблених грибів, обсмажених з картоплею зі сметаною.

Опис приготування:

Смажені лисички зі сметаною і картоплею - домашнє блюдо, яке часто готують в російських сім'ях протягом кількох поколінь. Гриби для страви найкраще самостійно зібрати в лісі, але якщо виїзд з кошиком з якихось причин неможливий - лисички можна купити на ринку або в магазині. Картопля вибираємо молодий, сметану використовуємо хорошої якості.

Приготування"Лисички смажені зі сметаною" :

1. Промиваємо гриби під проточною водою і нарізаємо (не дуже дрібно).

2. Промиваємо ретельно молода картопля (якщо хочете, можна почистити), викладаємо картоплю в підсолену воду варитися, приблизно на хвилин 10-15 до неповної готовності. Потім зливаємо воду, залишивши приблизно 1 чашку рідини.

3. Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо його в глибокій сковороді, додавши 2 столові ложки рослинної олії. Коли цибулька підсмажиться до золотистого кольору, dobavlyaem Лисички. Не варто відварювати гриби перед обжаркой!

4. Дочекаємося, коли рідина від грибів випаруватися і продовжимо підсмажувати лисички ще хвилин 10-15. Солимо до смаку.

5. Тепер викладаємо сметану в сковороду з лисичками - продовжуємо готувати 10 хвилин (періодично помішуючи). Об'єднуємо гриби з нарізаним відвареною картоплею.

6. Якщо необхідно, вливаємо залишки бульйону від картоплі в смажені лисички. Додаємо петрушку і кріп, солимо-перчимо до смаку. Ретельно все перемішуємо і відразу ж подаємо до столу.

Смачного!


  • Лісіцкі - 1 кілограм
  • Картопля - 800 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Крем - 400 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка і кріп - - За смаком
Смажені лисички зі сметаною і картоплею - домашнє блюдо, яке часто готують в російських сім'ях протягом кількох поколінь. Гриби для страви найкраще самостійно зібрати в лісі, але якщо виїзд з кошиком з якихось причин неможливий - лисички можна купити на ринку або в магазині. Картопля вибираємо молодий, сметану використовуємо хорошої якості.

Приготування"Лисички смажені зі сметаною" :

1. Промиваємо гриби під проточною водою і нарізаємо (не дуже дрібно).

2. Промиваємо ретельно молода картопля (якщо хочете, можна почистити), викладаємо картоплю в підсолену воду варитися, приблизно на хвилин 10-15 до неповної готовності. Потім зливаємо воду, залишивши приблизно 1 чашку рідини.

3. Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо його в глибокій сковороді, додавши 2 столові ложки рослинної олії. Коли цибулька підсмажиться до золотистого кольору, dobavlyaem Лисички. Не варто відварювати гриби перед обжаркой!

4. Дочекаємося, коли рідина від грибів випаруватися і продовжимо підсмажувати лисички ще хвилин 10-15. Солимо до смаку.

5. Тепер викладаємо сметану в сковороду з лисичками - продовжуємо готувати 10 хвилин (періодично помішуючи). Об'єднуємо гриби з нарізаним відвареною картоплею.

6. Якщо необхідно, вливаємо залишки бульйону від картоплі в смажені лисички. Додаємо петрушку і кріп, солимо-перчимо до смаку. Ретельно все перемішуємо і відразу ж подаємо до столу.

Смачного!

Схожі рецепти