«Lip Бенсон» з перцю і помідорів
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Готовим "анкл бенс" з перцю і помідорів - це буде соковито, запашний, неймовірно смачно і апетитно! Рецепт простий і доступний кожному, тому, неодмінно спробуйте його.
Опис приготування:
Заготівля прекрасно стоїть всю зиму, "Lip Benson" з перцю і помідорів підійде для багатьох варіантів приготування страв - можна додати пару ложок в борщ, суп, також можна додати в рагу. "Lip Benson" можна подавати як соус до м'ясних страв, птиці.
- Помідори - 500 грам
- Солодкий перець - 300 грам
- Морква - 100 грам
- Паста томатна - 80 грам
- Цукор - 30 грам
- Сіль - 15 грам
- Масло рослинне - 80 мілілітрів
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти. Візьміть банку обсягом 0, 5 літра і 0, 2 L. Тару стерилізують.
Помідори вимийте добре і просушіть, подрібніть помідори в чаші блендера до стану пюре.
Перці очистіть і сполосніть, наріжте перці невеликими смужками.
Моркву очистіть і натріть на середній терці.
Проваріть помідори 10 хвилин, додайте томатну пасту.
Додайте в каструлю перець, морква, сіль, цукор, олія.
Перемішайте всі компоненти і поставте на вогонь. Варіть 40 хвилин.
В кінці приготування додайте в каструлю оцет.
Розкладіть заготовку по стерильним банкам, закатати і поставте догори дном, укутайте пледом і залиште на добу.
Харчування "Анклам Бенс" з перцю і помідорів в коморі.
Смачного!