Рецепт Салат на зиму з кабачків «Lip Бенсон» фото

Салат на зиму з кабачків «Lip Бенсон»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 3
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Смачний і такий апетитний салат на зиму з кабачків"Анкл бенс" займе одне з центральних місць у вашій коморі. Заготівля має насичений смак та яскравий зовнішній вигляд.

Опис приготування:

З кабачків можна заготовити на зиму смачний салат"Анкл бенс" . Простий набір овочів допоможе вам в цьому. Подавати таку страву потрібно в охолодженому вигляді. Салат доповнить будь-який гарнір або м'ясо. Крім того"Анкл бенс" можна подавати і в самостійному вигляді як закуску на хліб.

  • Кабачки - 1 кілограм
  • Томатна паста - 100 грам
  • Вода - 100 грам
  • Перець солодкий - 300 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 400 грам
  • Оцет 9% - 40 грам
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Сіль - 10 грам
салат на зиму з кабачків
Підготуйте інгредієнти за списком.
салат на зиму з кабачків
Кабачки наріжте кубиками середнього розміру.
салат на зиму з кабачків
Для соусу змішайте в каструлі томатну пасту, воду і рослинне масло. Закип'ятіть соус.
салат на зиму з кабачків
Всипте кабачки і тушкуйте 10 хвилин.
салат на зиму з кабачків
Наріжте кубиками цибулю і перець.
салат на зиму з кабачків
Додайте в каструлю цибулю і перець, продовжуйте гасити все разом ще 10 хвилин.
салат на зиму з кабачків
Всипте цукор і сіль, тушкуйте помішуючи 5 хвилин.
салат на зиму з кабачків
Влийте оцет і видавіть через прес часник. Доведіть до кипіння і тушкуйте 2-3 хвилини.
салат на зиму з кабачків
Гарячий салат"Анкл бенс" розкладіть в простерилізовані баночки.
салат на зиму з кабачків
Закатати кришками і готово. Вихід салату приблизно 2 L - це 3 банки по 600-700 грам.

Схожі рецепти