Салат на зиму з кабачків «Lip Бенсон»
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і такий апетитний салат на зиму з кабачків "анкл бенс" займе одне з центральних місць у вашій коморі. Заготівля має насичений смак та яскравий зовнішній вигляд.
З кабачків можна заготовити на зиму смачний салат "анкл бенс" . Простий набір овочів допоможе вам в цьому. Подавати таку страву потрібно в охолодженому вигляді. Салат доповнить будь-який гарнір або м'ясо. Крім того "анкл бенс" можна подавати і в самостійному вигляді як закуску на хліб.
- Кабачки - 1 кілограм
- Томатна паста - 100 грам
- Вода - 100 грам
- Перець солодкий - 300 грам
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 400 грам
- Оцет 9% - 40 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Цукор - 100 грам
- Сіль - 10 грам
Підготуйте інгредієнти за списком.
Кабачки наріжте кубиками середнього розміру.
Для соусу змішайте в каструлі томатну пасту, воду і рослинне масло. Закип'ятіть соус.
Всипте кабачки і тушкуйте 10 хвилин.
Наріжте кубиками цибулю і перець.
Додайте в каструлю цибулю і перець, продовжуйте гасити все разом ще 10 хвилин.
Всипте цукор і сіль, тушкуйте помішуючи 5 хвилин.
Влийте оцет і видавіть через прес часник. Доведіть до кипіння і тушкуйте 2-3 хвилини.
Гарячий салат "анкл бенс" розкладіть в простерилізовані баночки.
Закатати кришками і готово. Вихід салату приблизно 2 L - це 3 банки по 600-700 грам.