Рецепт «Lip Бенсон» на зиму фото

«Lip Бенсон» на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 1
Час приготування: 13 г. 0 хв.

Соус "Губа Бенсон" на зиму з'явився в кулінарних книгах господинь приблизно 25 років назад. Саме тоді оригінал заполонив полиці магазинів, але т.К. Коштував недешево, наші кулінарочкі включили фантазію.

Опис приготування:

З огляду на простоту і доступність рецепта, Проте, варто звернути увагу на якість помідорів. Тут необхідні соковиті, м'ясисті плоди. Саме з ними ваш соус буде по справжньому смачним.

  • Помідори - 500 грам
  • Морква - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 250 грам
  • Сіль - 16 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Оцет 9% - 50 мілілітрів
  • Лавровий лист - За смаком
  • Чорний перець - За смаком (горошком)
& Quot; Lip Benson
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Овочі помийте, чистий.
& Quot; Lip Benson
Очищену цибулю пробийте в блендері або перекрутити в м'ясорубці. Перекладіть в каструлю з товстим дном.
& Quot; Lip Benson
Моркву натріть на крупній тертці і відправте до цибулі.
& Quot; Lip Benson
Помідори пробийте в блендері або перейдіть в м'ясорубці.
& Quot; Lip Benson
До овочів додайте помідори, сіль.
& Quot; Lip Benson
Перемішайте і поставте в холодильник на 10-12 годин.
& Quot; Lip Benson
По закінченню часу, зваріть маринад з рослинної олії, цукру і оцту. Як тільки маринад закипів, відразу знімайте.
& Quot; Lip Benson
Залийте маринадом овочі. Додайте перець горошком, лавровий лист. Поставте на вогонь і варіть 45-50 хвилин після закипання на вогні нижче середнього.
& Quot; Lip Benson
"Lip Benson" готовий.
& Quot; Lip Benson
Розкладіть соус по стерилізованих банках, закрийте чистими, сухими кришками і закупорте герметично. Прохолодний, приберіть в темне місце. Соус добре зберігається в кімнатних умовах.
& Quot; Lip Benson
Із зазначених інгредієнтів виходить 1 баночка об'ємом 500 мл. Смачних вам заготовок!

Схожі рецепти