«Lip Бенсон» на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Соус "губа Бенсон" на зиму з'явився в кулінарних книгах господинь приблизно 25 років назад. Саме тоді оригінал заполонив полиці магазинів, але т.К. Коштував недешево, наші кулінарочкі включили фантазію.
З огляду на простоту і доступність рецепта, Проте, варто звернути увагу на якість помідорів. Тут необхідні соковиті, м'ясисті плоди. Саме з ними ваш соус буде по справжньому смачним.
- Помідори - 500 грам
- Морква - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 250 грам
- Сіль - 16 грам
- Цукор - 50 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Оцет 9% - 50 мілілітрів
- Лавровий лист - За смаком
- Чорний перець - За смаком (горошком)
Перемішайте і поставте в холодильник на 10-12 годин.
Залийте маринадом овочі. Додайте перець горошком, лавровий лист. Поставте на вогонь і варіть 45-50 хвилин після закипання на вогні нижче середнього.
"Lip Benson" готовий.