Ікра з кабачків «Lip Бенсон»
(покроковий рецепт з фото)
Спробувавши цей рецепт ікри один раз, ви станете регулярно її готувати. Заготівля виходить дуже смачною, готується дуже просто і швидко. Овочі закладаються і проварюються по черзі.
Цей салат відмінно поєднується з м'ясом, каси, картоплею. Поки сезон заготівлі кабачків не закінчилася, поспішіть заготовити їх за цим рецептом. Як приготувати кабачковий салат "анкл Бенс", Дивіться нижче.
- Кабачок - 1, 5 кілограма
- Перець болгарський - 500 грам
- Цибуля - 400 грам
- Помідор - 1 кілограм
- Масло рослинне - 1/2 склянки
- Цукор - 2/3 склянки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Оцет 9 % - 3 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі вимийте. Цибулю очистіть, перець розріжте і видаліть насіння. Кабачки наріжте кубиками.
Цибуля наріжте півкільцями, перець - соломкою. Помідори перекрутити за допомогою м'ясорубки.
Для маринаду з'єднайте в каструлі томатне пюре, масло рослинне, цукор, сіль і оцет. Доведіть маринад до кипіння, готуйте на повільному вогні протягом 5 хвилин. У киплячий маринад додайте кабачки - варите 5 хвилин. Потім цибулю - варите 5 хвилин.
Потім черга болгарського перцю - теж варіть 5 хвилин. Не забувайте акуратно помішувати.
Гарячий салат розкладіть по стерилізованим банкам, закрутіть чистими кришками. Вихід готового салату - 3, 5 L. Зберігайте в темному і прохолодному місці.