Рецепт Ікра з кабачків «Lip Бенсон» фото

Ікра з кабачків «Lip Бенсон»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Літні
Заготовки , Консервація , Солоне
Кількість порцій: 7
Час приготування: 30 хв.

Спробувавши цей рецепт ікри один раз, ви станете регулярно її готувати. Заготівля виходить дуже смачною, готується дуже просто і швидко. Овочі закладаються і проварюються по черзі.

Опис приготування:

Цей салат відмінно поєднується з м'ясом, каси, картоплею. Поки сезон заготівлі кабачків не закінчилася, поспішіть заготовити їх за цим рецептом. Як приготувати кабачковий салат"Анкл Бенс" , Дивіться нижче.

  • Кабачок - 1, 5 кілограма
  • Перець болгарський - 500 грам
  • Цибуля - 400 грам
  • Помідор - 1 кілограм
  • Масло рослинне - 1/2 склянки
  • Цукор - 2/3 склянки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Оцет 9 % - 3 Ст. Ложки
ікра з кабачків
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі вимийте. Цибулю очистіть, перець розріжте і видаліть насіння. Кабачки наріжте кубиками.
ікра з кабачків
Цибуля наріжте півкільцями, перець - соломкою. Помідори перекрутити за допомогою м'ясорубки.
ікра з кабачків
Для маринаду з'єднайте в каструлі томатне пюре, масло рослинне, цукор, сіль і оцет. Доведіть маринад до кипіння, готуйте на повільному вогні протягом 5 хвилин. У киплячий маринад додайте кабачки - варите 5 хвилин. Потім цибулю - варите 5 хвилин.
ікра з кабачків
Потім черга болгарського перцю - теж варіть 5 хвилин. Не забувайте акуратно помішувати.
ікра з кабачків
Гарячий салат розкладіть по стерилізованим банкам, закрутіть чистими кришками. Вихід готового салату - 3, 5 L. Зберігайте в темному і прохолодному місці.

Схожі рецепти