Лимонний крем для торта
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте себе яскравим і ароматним лимонним кремом. Він прекрасно підходить до тортика з будь-якого тесту, добре просочує коржі і додає родзинки смаку. А готується дуже швидко і просто.
Ділюся рецептом, як приготувати лимонний крем для торта. Хоча, суворо кажучи, використовувати його можна не тільки для змазування коржів. Ще він відмінно показує себе в Масляну з млинцями. І можна прекрасно його їсти просто ложкою замість варення.
- Лимон - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 20 грам
1
Зніміть з лимонів цедру і вичавіть сік. Цедру зніміть за допомогою дрібної терки.
2
Перетріть цедру з цукром і додайте лимонний сік. Залиште на час, щоб аромат поширився.
3
Додайте яйця в лимон. Добре збийте.
4
Додайте вершкове масло і поставте на невеликий вогонь. Варіть до загусання 3-5 хвилин.
5
Остудіть.