Лихоманка (філе) смажена
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні покажу вам, як приготувати тріску (філе) смажену. Для цього приготуємо кляр на основі яєць і борошна. І в підсумку швидко отримаємо гаряче блюдо для будь-якого вашого улюбленого гарніру.
Мені здається, що найкращі варіанти приготування будь-якої рибки - це запікання в духовці або обсмажування на сковороді. І часто смажити рибу набагато швидше, а виходить вона дуже смачною. Я обожнюю тріску в клярі, тому сьогодні ділюся з вами цим простим рецептом.
- Лихоманка - 800 грам
- Яйця - 3 грами
- Борошно - 300 грам
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
Філе тріски промийте та висушіть.
Підготуйте борошно і яйця. Яйця збийте вінчиком, додайте до них сіль.
Тріска, кожен шматочок, обваляйте гарненько в борошні.
А потім занурте рибку в яйце з обох сторін.
У сковороді розігрійте масло і викладіть рибу. Смажте з обох сторін до золотистої скоринки.
Подавайте рибку гарячої. Але і холодна вона теж дуже смачна.