Рецепт Лихоманка (філе) смажена фото

Лихоманка (філе) смажена
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Борошно, Риба та морепродукти, Яйця
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Страви в клярі

Сьогодні покажу вам, як приготувати тріску (філе) смажену. Для цього приготуємо кляр на основі яєць і борошна. І в підсумку швидко отримаємо гаряче блюдо для будь-якого вашого улюбленого гарніру.

Мені здається, що найкращі варіанти приготування будь-якої рибки - це запікання в духовці або обсмажування на сковороді. І часто смажити рибу набагато швидше, а виходить вона дуже смачною. Я обожнюю тріску в клярі, тому сьогодні ділюся з вами цим простим рецептом.

  • Лихоманка - 800 грам
  • Яйця - 3 грами
  • Борошно - 300 грам
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Сіль - За смаком
лихоманка (філе) смажена - фото крок 1
Філе тріски промийте та висушіть.
лихоманка (філе) смажена - фото крок 2
Підготуйте борошно і яйця. Яйця збийте вінчиком, додайте до них сіль.
лихоманка (філе) смажена - фото крок 3
Тріска, кожен шматочок, обваляйте гарненько в борошні.
лихоманка (філе) смажена - фото крок 4
А потім занурте рибку в яйце з обох сторін.
лихоманка (філе) смажена - фото крок 5
У сковороді розігрійте масло і викладіть рибу. Смажте з обох сторін до золотистої скоринки.
лихоманка (філе) смажена - фото крок 6
Подавайте рибку гарячої. Але і холодна вона теж дуже смачна.

Схожі рецепти