Рецепт Лихоманка по-китайськи фото

Лихоманка по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 хв.

Найпростіший рецепт приготування смаженої риби. Завдяки маринаду рибка виходить дуже соковитою і ароматною. А завдяки паніровці в рисовому борошні, - ще й дуже-дуже хрусткою. Знайомтеся з рецептом.

Опис приготування:

За цим рецептом можна готувати філе будь-якої риби, необов'язково саме тріски. В іншому ж, точно дотримуйтесь інструкції приготування! Буде дуже смачно!

  • Філе тріски - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Горілка - 1 Ст. Ложка
  • Борошно рисове - 60 грам
  • Коріандр мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Суміш перців - За смаком
лихоманка по-китайськи - фото крок 1
1. Філе риби необхідно розморозити, помийте і обсушіть.
лихоманка по-китайськи - фото крок 2
2. Лук і чистий Chesnok, натріть на тертці.
лихоманка по-китайськи - фото крок 3
3. Додайте соєвий соус, горілку, перець і коріандр. Маринад готовий.
лихоманка по-китайськи - фото крок 4
4. Покладіть шматочки риби в маринад і ставте мінімум на 30 хвилин.
лихоманка по-китайськи - фото крок 5
5. Добре обваляйте рибу в підсоленій борошні й обсмажте на сковороді з додаванням олії до готовності.
лихоманка по-китайськи - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти