Лихоманка по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший рецепт приготування смаженої риби. Завдяки маринаду рибка виходить дуже соковитою і ароматною. А завдяки паніровці в рисовому борошні, - ще й дуже-дуже хрусткою. Знайомтеся з рецептом.
За цим рецептом можна готувати філе будь-якої риби, необов'язково саме тріски. В іншому ж, точно дотримуйтесь інструкції приготування! Буде дуже смачно!
- Філе тріски - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Горілка - 1 Ст. Ложка
- Борошно рисове - 60 грам
- Коріандр мелений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Суміш перців - За смаком
1. Філе риби необхідно розморозити, помийте і обсушіть.
2. Лук і чистий Chesnok, натріть на тертці.
3. Додайте соєвий соус, горілку, перець і коріандр. Маринад готовий.
4. Покладіть шматочки риби в маринад і ставте мінімум на 30 хвилин.
5. Добре обваляйте рибу в підсоленій борошні й обсмажте на сковороді з додаванням олії до готовності.
6. Смачного!