Лихоманка dieticheskaya
(покроковий рецепт з фото)
Улюблена риба може бути дієтичної і низькокалорійної.
Готується просто і недовго. Подавати краще з легким овочевим салатом. Буде відмінним легким вечерею, підійде для дієтичного раціону.
Блюдо відмінно підійде для людей, які дотримуються здорового правильного харчування. Риба готується без додавання масла, тому можна його вважати низькокалорійним. Тріска запікається з овочами у фользі, готується просто, без зайвих зусиль. Блюдо буде дуже корисним і не менш смачним. Прошу прочитати покрокові поради про те, як приготувати тріску дієтичну, і спробувати приготувати це чудове корисне блюдо.
- Гарячкові файл - 700 грам
- Томати - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Рибна приправа - 3 чайних ложки
1
Філе тріски треба промити, висушити і порізати на шматки. Шматки повинні бути великими, як стейки. Приправте спеціями для риби.
2
Готуємо овочі. Для цього нарізаємо цибулю кільцями, помідори -
Кружечками, а перець - соломкою.
Кружечками, а перець - соломкою.
3
На фольгу викладаємо шар цибулі, потім -
Перець і помідори. Зверху, на подушечку з овочів, викладаємо пряну рибу.
Перець і помідори. Зверху, на подушечку з овочів, викладаємо пряну рибу.
4
Також можна додати кілька крапель лимонного соку зверху. Кожну порцію треба загорнути у фольгу окремо. Випікаємо при 200 градусах протягом півгодини.