Рецепт Лихоманка dieticheskaya фото

Лихоманка dieticheskaya
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Улюблена риба може бути дієтичної і низькокалорійної.

Готується просто і недовго. Подавати краще з легким овочевим салатом. Буде відмінним легким вечерею, підійде для дієтичного раціону.

Опис приготування:

Блюдо відмінно підійде для людей, які дотримуються здорового правильного харчування. Риба готується без додавання масла, тому можна його вважати низькокалорійним. Тріска запікається з овочами у фользі, готується просто, без зайвих зусиль. Блюдо буде дуже корисним і не менш смачним. Прошу прочитати покрокові поради про те, як приготувати тріску дієтичну, і спробувати приготувати це чудове корисне блюдо.

  • Гарячкові файл - 700 грам
  • Томати - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Рибна приправа - 3 чайних ложки
1
Філе тріски треба промити, висушити і порізати на шматки. Шматки повинні бути великими, як стейки. Приправте спеціями для риби.
2
Готуємо овочі. Для цього нарізаємо цибулю кільцями, помідори -
Кружечками, а перець - соломкою.
3
На фольгу викладаємо шар цибулі, потім -
Перець і помідори. Зверху, на подушечку з овочів, викладаємо пряну рибу.
4
Також можна додати кілька крапель лимонного соку зверху. Кожну порцію треба загорнути у фольгу окремо. Випікаємо при 200 градусах протягом півгодини.

Схожі рецепти