Лихоманка dieticheskaya
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Улюблена риба може бути дієтичної і низькокалорійної.
Готується просто і недовго. Подавати краще з легким овочевим салатом. Буде відмінним легким вечерею, підійде для дієтичного раціону.
Опис приготування:
Блюдо відмінно підійде для людей, які дотримуються здорового правильного харчування. Риба готується без додавання масла, тому можна його вважати низькокалорійним. Тріска запікається з овочами у фользі, готується просто, без зайвих зусиль. Блюдо буде дуже корисним і не менш смачним. Прошу прочитати покрокові поради про те, як приготувати тріску дієтичну, і спробувати приготувати це чудове корисне блюдо.
- Гарячкові файл - 700 грам
- Томати - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Рибна приправа - 3 чайних ложки
1
Філе тріски треба промити, висушити і порізати на шматки. Шматки повинні бути великими, як стейки. Приправте спеціями для риби.
2
Готуємо овочі. Для цього нарізаємо цибулю кільцями, помідори -
Кружечками, а перець - соломкою.
Кружечками, а перець - соломкою.
3
На фольгу викладаємо шар цибулі, потім -
Перець і помідори. Зверху, на подушечку з овочів, викладаємо пряну рибу.
Перець і помідори. Зверху, на подушечку з овочів, викладаємо пряну рибу.
4
Також можна додати кілька крапель лимонного соку зверху. Кожну порцію треба загорнути у фольгу окремо. Випікаємо при 200 градусах протягом півгодини.