Легкий салат «грецький»
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами дуже легкий салат "грецький" з овочами, сиром "фета" і оливками. Проста заправка робить його практично ідеальним річним блюдом. Рекомендую обов'язково взяти рецепт на озброєння.
Цей рецепт настільки простий, що я навіть не впевнена, чи потрібно описувати етапи приготування У деяких варіантах рекомендують наполягати заправку перед подачею на стіл, в даному випадку на весь процес у вас піде не більше 15 хвилин. Для перекусу, легкого вечері або гарніру - краще навряд чи можна придумати.
- Салат "романо" - 1/2 штуки
- Фета - 200 грам
- Помідори - 1 штука(+ 10 чері)
- Червона цибуля - 1 штука
- Маслини - 20 штук
- Огірок - 1 штука
- Сіль, перець, зелень - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
1
Салат нарвіть руками і викладіть в глибоку миску.
2
Наріжте великий помідор (м'ясистий) часточками, а черрі - навпіл.
3
Півкільцями або кільцями наріжте цибулю, огірки - кружечками.
4
Додайте в салатник маслини.
5
Підсолити трохи і поперчіть, акуратно перемішайте.
6
З'єднайте оливкова олія і бальзамічний оцет. Додайте щіпку перцю і солі, перемішайте.
7
Полийте легкий салат "грецький" заправкою, доповніть сиром і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!