Рецепт Легкі запечені яблука фото

Легкі запечені яблука
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Фрукти , Яблука , Журавлина , Мед
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На полуденок
Десерти
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Як же це все-таки смачно! Ніжна м'якоть печеного яблука вибухає в роті мільйоном яскравих бризок, дарує відчуття свята і феєрверку, приносить нотки солодощі і кислинку, легкість і насичення.

Опис приготування:

Навіть дуже смачні яблука, щойно зірвані з дерева, можуть набриднути. Тоді на допомогу приходять печені яблука в духовці - повсякденне дієтичне блюдо або ошатне святкове частування, в залежності від того, які інгредієнти ви включили в рецепт і як оформили подачу.

  • Яблука - 5 штук
  • Журавлина - 250 грам
  • Мед - 4 чайних ложки
  • Цукор - 5 чайних ложок
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
легкі запечені яблука - фото крок 1
1. Промийте яблука під проточною водою, видаліть серцевину з помощю ножа або ложки.
легкі запечені яблука - фото крок 2
2. Помістіть в середину яблука мед, журавлину. Зверху присипте цукром.
легкі запечені яблука - фото крок 3
3. Додайте на дно дека води стільки, щоб тільки покрилося дно. До кожного яблучку додайте шматочок вершкового масла зверху.
легкі запечені яблука - фото крок 4
4. Випікайте при температурі 200 градусів протягом 25-30 хвилин або поки яблука не стануть м'якими.

Схожі рецепти