Легкі по-українськи
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цього чудового блюда мені повідав мій товариш з України. Субпродукти, за вартістю, набагато дешевше філейні частин м'яса, тому вбиваємо одразу двох зайців: смачно їмо і економимо!
Спеціально для вас класичний рецепт приготування легких по-українськи. Як правило, легкі спочатку відварюють досить тривалий час. Я ж хочу їх приготувати без попереднього відварювання. Виходить досить смачно! Готову страву дуже добре поєднується зі всілякими гарнірами, від картоплі до гречки. Хай щастить!
- Легкі яловичі - 700 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Легке промиваємо, очищаємо від грубих частинок і випускаємо з нього зайве повітря.
Нарізаємо легке шматочками.
Маринуємо в маринаді (на свій смак), приправивши улюбленими спеціями.
На розігрітій сковороді обсмажте дрібно нарізані: цибуля, морква, болгарський перець і томати.
На сковороду додаємо шматочки легкого, доливаємо трохи води і тушкуємо під кришкою на повільному вогні. Гасити до м'якості м'яса.
Все готово! До столу подавайте з будь-яким гарніром, прикрасивши зеленню. Смачного!