Рецепт Легкі по-українськи фото

Легкі по-українськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Легке
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Рецепт цього чудового блюда мені повідав мій товариш з України. Субпродукти, за вартістю, набагато дешевше філейні частин м'яса, тому вбиваємо одразу двох зайців: смачно їмо і економимо!

Опис приготування:

Спеціально для вас класичний рецепт приготування легких по-українськи. Як правило, легкі спочатку відварюють досить тривалий час. Я ж хочу їх приготувати без попереднього відварювання. Виходить досить смачно! Готову страву дуже добре поєднується зі всілякими гарнірами, від картоплі до гречки. Хай щастить!

  • Легкі яловичі - 700 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
легкі по-українськи - фото крок 1
Легке промиваємо, очищаємо від грубих частинок і випускаємо з нього зайве повітря.
легкі по-українськи - фото крок 2
Нарізаємо легке шматочками.
легкі по-українськи - фото крок 3
Маринуємо в маринаді (на свій смак), приправивши улюбленими спеціями.
легкі по-українськи - фото крок 4
На розігрітій сковороді обсмажте дрібно нарізані: цибуля, морква, болгарський перець і томати.
легкі по-українськи - фото крок 5
На сковороду додаємо шматочки легкого, доливаємо трохи води і тушкуємо під кришкою на повільному вогні. Гасити до м'якості м'яса.
легкі по-українськи - фото крок 6
Все готово! До столу подавайте з будь-яким гарніром, прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти