Легкі з солониною
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт, повідав мені мій хороший товариш. Любителям солонини і легких повинно сподобається. М'ясо гаситися з морквою і цибулею, виходить дуже ситно і смачно, до того ж економно!
Це дуже простий рецепт приготування легких з солониною. Ідеальний варіант вечері на дві персони. Готується все максимально швидко і ефективно. На сковороді тушкуємо відварні легкі, солонину, морква і цибуля ріпчаста. Тушкуємо в сметані, кладемо сіль і перець за смаком. Можна і інші улюблені спеції. От і все, гарного дня!
- Легкі яловичі - 200 грам
- Солонина - 200 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Крем - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Солонину і відварені легкі нарізаємо, найкраще дрібними кубиками.
Морква нарізаємо тонкими брусочками, а цибуля дрібними кубиками.
На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо підготовлені інгредієнти. Додаємо сметану, потім кладемо сіль і перець за смаком. tusim 20-25 хвилин на повільному вогні під кришкою, час від часу помішуючи.
Готово! Смачного!