Рецепт Легкі з солониною фото

Легкі з солониною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Легке
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Цей простий рецепт, повідав мені мій хороший товариш. Любителям солонини і легких повинно сподобається. М'ясо гаситися з морквою і цибулею, виходить дуже ситно і смачно, до того ж економно!

Це дуже простий рецепт приготування легких з солониною. Ідеальний варіант вечері на дві персони. Готується все максимально швидко і ефективно. На сковороді тушкуємо відварні легкі, солонину, морква і цибуля ріпчаста. Тушкуємо в сметані, кладемо сіль і перець за смаком. Можна і інші улюблені спеції. От і все, гарного дня!

  • Легкі яловичі - 200 грам
  • Солонина - 200 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
легкі з солониною - фото крок 1
Солонину і відварені легкі нарізаємо, найкраще дрібними кубиками.
легкі з солониною - фото крок 2
Морква нарізаємо тонкими брусочками, а цибуля дрібними кубиками.
легкі з солониною - фото крок 3
На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо підготовлені інгредієнти. Додаємо сметану, потім кладемо сіль і перець за смаком. tusim 20-25 хвилин на повільному вогні під кришкою, час від часу помішуючи.
легкі з солониною - фото крок 4
Готово! Смачного!

Схожі рецепти