Легкі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо пікантне і дуже смачне. Головне дати легким добре проваритися і дати просочитися спеціями. В іншому ніяких складнощів в тому, як приготувати легкі на сковорідці, у вас не виникне.
Прекрасним гарніром буде білий рис і салат зі свіжих овочів. Дане блюдо має досить гострий присмак, тому щоб уникнути гостроти рецепт залишайте той же, просто не додавайте перець чилі.
- Яловичі легкі - 1 кілограм
- Лавровий лист - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Перець чилі - 2 Ст. Ложки (порошок)
- Куркума - 1 Ст. Ложка
- Перець чилі - 10 штук
- Часник - 3 зубчики
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Имбирная паста - 2 Ст. Ложки
1
Кип'ятіть яловичі легкі в підсоленій воді і лаврових листі до готовності, розріжте їх на тонкі смужки. Відкладіть в сторону і дайте їм охолонути.
2
Маринують приготовані яловичі легені протягом 30 хвилин (або більше). Маринад складається з куркуми, порошку чилі і імбирної пасти, сіль за смаком. Додайте цукор.
3
Додавайте перець чилі, тушкуйте на невеликому вогні. Обсмажте яловичі легкі, відкладіть їх.
4
Нагрійте 2 ст. Л масла у великій сковороді на середньому вогні. Підсмажте обсмажену суміш до характерного аромату і додайте порізані помідори разом з дрібно нарізаним часником. Розмішайте суміш.
5
Потім знову додайте легкі яловичини. Зменшіть вогонь до середнього рівня. Обсмажуйте протягом 5 хвилин.
Зніміть з вогню і подавайте на стіл.
Зніміть з вогню і подавайте на стіл.