Ледачі голубці по-московськи
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на величезну кількість новомодних страв, голубці продовжують утримувати лідируючі позиції. Якщо немає часу на класичний спосіб, розповім, як приготувати ліниві голубці по-московськи.
Ви заощадите купу часу, якщо зробите такі голубці: не потрібно варити листя, потім довго гасити все в соусі. Можна зробити їх з томатним соусом або з вершковим. Приготування ледачих голубців схоже на приготування тефтелей в соусі: всі інгредієнти потрібно змішати, а потім гасити або запікати.
- Свинячий фарш - 0, 6 кілограма
- Капуста - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Мал - 100 грам
- Вода - 180 мілілітрів
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
1. Заздалегідь відваріть рис майже до готовності, потім остудіть його і перекладіть в миску.
2. Викладіть в окрему миску фарш, додайте до нього яйце, сіль і poperčite.
3. Перекрутіть цибулю в м'ясорубці або в блендері, додайте його до фаршу.
4. Вимийте і дуже дрібно наріжте капусту.
5. Очистіть моркву і натріть її на крупній тертці.
6. У великій мисці змішайте рис, капусту, морква фарш з цибулею, додайте борошно.
7. Перемішайте все гарненько і за смаком посоліть і поперчіть.
8. Змочіть руки, так легше працюватиметься з фаршем, сформуйте невеликі кульки і викладіть їх в форму, змащену олією.
9. Змішайте сметану, воду і томатну пасту, сіль і перець. Залийте соусом голубці і відправте їх у розігрітий до 150-160 градусів духовку на 60 хвилин.
10. Гарячі голубці можете відразу подавати до столу.