Рецепт Ледачі голубці по-московськи фото

Ледачі голубці по-московськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Незважаючи на величезну кількість новомодних страв, голубці продовжують утримувати лідируючі позиції. Якщо немає часу на класичний спосіб, розповім, як приготувати ліниві голубці по-московськи.

Опис приготування:

Ви заощадите купу часу, якщо зробите такі голубці: не потрібно варити листя, потім довго гасити все в соусі. Можна зробити їх з томатним соусом або з вершковим. Приготування ледачих голубців схоже на приготування тефтелей в соусі: всі інгредієнти потрібно змішати, а потім гасити або запікати.

  • Свинячий фарш - 0, 6 кілограма
  • Капуста - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Мал - 100 грам
  • Вода - 180 мілілітрів
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
ледачі голубці по-московськи - фото крок 1
1. Заздалегідь відваріть рис майже до готовності, потім остудіть його і перекладіть в миску.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 2
2. Викладіть в окрему миску фарш, додайте до нього яйце, сіль і poperčite.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 3
3. Перекрутіть цибулю в м'ясорубці або в блендері, додайте його до фаршу.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 4
4. Вимийте і дуже дрібно наріжте капусту.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 5
5. Очистіть моркву і натріть її на крупній тертці.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 6
6. У великій мисці змішайте рис, капусту, морква фарш з цибулею, додайте борошно.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 7
7. Перемішайте все гарненько і за смаком посоліть і поперчіть.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 8
8. Змочіть руки, так легше працюватиметься з фаршем, сформуйте невеликі кульки і викладіть їх в форму, змащену олією.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 9
9. Змішайте сметану, воду і томатну пасту, сіль і перець. Залийте соусом голубці і відправте їх у розігрітий до 150-160 градусів духовку на 60 хвилин.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 10
10. Гарячі голубці можете відразу подавати до столу.

Схожі рецепти