Рецепт Ледачі голубці по-московськи фото

Ледачі голубці по-московськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Фарш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Голубці

Незважаючи на величезну кількість новомодних страв, голубці продовжують утримувати лідируючі позиції. Якщо немає часу на класичний спосіб, розповім, як приготувати ліниві голубці по-московськи.

Ви заощадите купу часу, якщо зробите такі голубці: не потрібно варити листя, потім довго гасити все в соусі. Можна зробити їх з томатним соусом або з вершковим. Приготування ледачих голубців схоже на приготування тефтелей в соусі: всі інгредієнти потрібно змішати, а потім гасити або запікати.

  • Свинячий фарш - 0, 6 кілограма
  • Капуста - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Мал - 100 грам
  • Вода - 180 мілілітрів
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
ледачі голубці по-московськи - фото крок 1
1. Заздалегідь відваріть рис майже до готовності, потім остудіть його і перекладіть в миску.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 2
2. Викладіть в окрему миску фарш, додайте до нього яйце, сіль і poperčite.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 3
3. Перекрутіть цибулю в м'ясорубці або в блендері, додайте його до фаршу.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 4
4. Вимийте і дуже дрібно наріжте капусту.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 5
5. Очистіть моркву і натріть її на крупній тертці.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 6
6. У великій мисці змішайте рис, капусту, морква фарш з цибулею, додайте борошно.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 7
7. Перемішайте все гарненько і за смаком посоліть і поперчіть.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 8
8. Змочіть руки, так легше працюватиметься з фаршем, сформуйте невеликі кульки і викладіть їх в форму, змащену олією.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 9
9. Змішайте сметану, воду і томатну пасту, сіль і перець. Залийте соусом голубці і відправте їх у розігрітий до 150-160 градусів духовку на 60 хвилин.
ледачі голубці по-московськи - фото крок 10
10. Гарячі голубці можете відразу подавати до столу.

Схожі рецепти