Котлети по-московськи
(покроковий рецепт з фото)
Чоловік прийшов з роботи і каже: "їв в їдальні котлети Московські. Такі смачні. Ти так вмієш? " Я не надала цьому значення, але відразу пішла шукати рецепт. Чоловік сказав, що дуже смачно вийшло.
Котлети московські відрізняються від інших відсутністю жовтка в фарші. Для приготування даних котлет білок краще збити і потім додати в фарш. Відсутність жовтка дозволяє зробити котлети соковитими і смачними.
- Свинина - 500 грам
- Яловичина - 500 грам
- Молоко - 1 склянок
- Кнопка - 100 грам
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Шпик (сало) - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Білок 1 яйця - 1 штука
- Вода питна холодна - 1 Склянка
Яловичину і свинину вимийте і наріжте на шматки.
Батон замочіть в склянці молока. Ріпчасту цибулю наріжте кубиками і обсмажте на олії.
М'ясо пропустіть через м'ясорубку.
Через мясобурку перейдіть шпик. Додайте у фарш обсмажений остиглий цибулю. Додайте до фаршу хліб (кнопка). Вимішайте фарш. Додайте воду і 1 яєчний білок. Добре збийте фарш.
З фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх в паніровці.
Обсмажте на олії. Готові московські котлети подавайте до столу гарячими. Смачного!