Рецепт Котлети по-московськи фото

Котлети по-московськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Яловичина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Чоловік прийшов з роботи і каже: "їв в їдальні котлети Московські. Такі смачні. Ти так вмієш? " Я не надала цьому значення, але відразу пішла шукати рецепт. Чоловік сказав, що дуже смачно вийшло.

Котлети московські відрізняються від інших відсутністю жовтка в фарші. Для приготування даних котлет білок краще збити і потім додати в фарш. Відсутність жовтка дозволяє зробити котлети соковитими і смачними.

  • Свинина - 500 грам
  • Яловичина - 500 грам
  • Молоко - 1 склянок
  • Кнопка - 100 грам
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Шпик (сало) - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Білок 1 яйця - 1 штука
  • Вода питна холодна - 1 Склянка
котлети по-московськи - фото крок 1
Яловичину і свинину вимийте і наріжте на шматки.
котлети по-московськи - фото крок 2
Батон замочіть в склянці молока. Ріпчасту цибулю наріжте кубиками і обсмажте на олії.
котлети по-московськи - фото крок 3
М'ясо пропустіть через м'ясорубку.
котлети по-московськи - фото крок 4
Через мясобурку перейдіть шпик. Додайте у фарш обсмажений остиглий цибулю. Додайте до фаршу хліб (кнопка). Вимішайте фарш. Додайте воду і 1 яєчний білок. Добре збийте фарш.
котлети по-московськи - фото крок 5
З фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх в паніровці.
котлети по-московськи - фото крок 6
Обсмажте на олії. Готові московські котлети подавайте до столу гарячими. Смачного!

Схожі рецепти