Квашена капуста по-московськи
(покроковий рецепт з фото)
Відязикатися від квашеної капусти часом просто неможливо. Вона така хрустка і апетитна, що так і хочеться з'їсти. Квашена капуста по-московськи - це проста і доступна закуска на всю зиму.
Квашена капуста по-московськи готується з найпростіших і доступних продуктів. Знадобиться лише звичайна білокачанна капуста, трохи моркви і сіль. Подавати таку капусту можна як закуску або як доповнення до будь-якого гарніру.
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Сіль - 8 грам
- Морква - 200 грам
Підготуйте інгредієнти.
Білокачанну капусту наріжте смужками, використовуйте гострий ніж або терку для капусти.
Очищену солодку морквину натріть на тертці.
Змішайте капусту з морквою, складіть в емальований або скляний посуд.
Додайте сіль і знову перемішайте.
Прикройте миску поплотнее, можна взяти невелику тарілку або кришку. Залиште капусту кваситиметься на столі на 2 діб, потім переставте ще на дві доби в холодильник.
Квашена капуста по-московськи готова.
Смачного!