Рецепт Квашена капуста по-московськи фото

Квашена капуста по-московськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
Літні
Заготовки , Квашення
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв.

Відязикатися від квашеної капусти часом просто неможливо. Вона така хрустка і апетитна, що так і хочеться з'їсти. Квашена капуста по-московськи - це проста і доступна закуска на всю зиму.

Опис приготування:

Квашена капуста по-московськи готується з найпростіших і доступних продуктів. Знадобиться лише звичайна білокачанна капуста, трохи моркви і сіль. Подавати таку капусту можна як закуску або як доповнення до будь-якого гарніру.

  • Капуста білокачанна - 1 кілограм
  • Сіль - 8 грам
  • Морква - 200 грам
квашена капуста по-московськи - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
квашена капуста по-московськи - фото крок 2
Білокачанну капусту наріжте смужками, використовуйте гострий ніж або терку для капусти.
квашена капуста по-московськи - фото крок 3
Очищену солодку морквину натріть на тертці.
квашена капуста по-московськи - фото крок 4
Змішайте капусту з морквою, складіть в емальований або скляний посуд.
квашена капуста по-московськи - фото крок 5
Додайте сіль і знову перемішайте.
квашена капуста по-московськи - фото крок 6
Прикройте миску поплотнее, можна взяти невелику тарілку або кришку. Залиште капусту кваситиметься на столі на 2 діб, потім переставте ще на дві доби в холодильник.
квашена капуста по-московськи - фото крок 7
Квашена капуста по-московськи готова.
квашена капуста по-московськи - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти