Рецепт Лазанья з сосискою фото

Лазанья з сосискою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Сосиски
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Лазанья

Любителям простих і швидких страв на замітку пропоную дивовижний варіант традиційного італійського блюда - рецепт приготування лазаньї з сосискою. Хочете спробувати? тоді запам'ятовуйте.

Якщо немає часу займатися традиційною м'ясною начинкою, тоді цей простий рецепт лазаньї з сосискою саме те, що вам потрібно.

1. На суху сковороду відправити нарізані середніми шматочками сосиски і трохи обсмажити (якщо соски сухуваті, можна додати трохи масла).

2. Цибулину очистити і подрібнити. Додати до сосисок і обсмажити до золотистого кольору.

3. Влити томатний соус (готовий або зроблений зі свіжих помідорів) і тушкувати на середньому вогні близько 5 хвилин. Посолити, поперчити за смаком. Додати улюблені спеції, свіжу зелень.

4. В окремому сотейнику розтопити вершкове масло.

5. Борошно всипати в кілька етапів, постійно перемішуючи.

6. Холодне молоко влити тонкою цівкою, продовжуючи помішувати соус. Додати по дрібка солі, перцю, мускатного горіха або інших спецій.

7. Сир натерти на тертці і, відклавши трохи в сторону, з'єднати зі збитим трохи яйцем.

8. Можна збирати блюдо. На дно трохи соусу і 3 листи лазаньї.

9. Трохи сиру розрівняти і викласти зверху сосиски в соусі.

10. Повторити шари в аналогічній послідовності.

11. Останні листи залити соусом і присипати відкладеним тертим сиром.

12. Надіслати форму в духовку на 30 хвилин. Коли лазанья з сосискою в домашніх умовах готова, її можна присипати свіжою зеленню і подавати до столу.

  • Сосиски - 300 грам
  • Сир - 200 грам
  • Томатний соус - 150 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Листи лазаньї - 9 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 250 мілілітрів
Якщо немає часу займатися традиційною м'ясною начинкою, тоді цей простий рецепт лазаньї з сосискою саме те, що вам потрібно.

1. На суху сковороду відправити нарізані середніми шматочками сосиски і трохи обсмажити (якщо соски сухуваті, можна додати трохи масла).

2. Цибулину очистити і подрібнити. Додати до сосисок і обсмажити до золотистого кольору.

3. Влити томатний соус (готовий або зроблений зі свіжих помідорів) і тушкувати на середньому вогні близько 5 хвилин. Посолити, поперчити за смаком. Додати улюблені спеції, свіжу зелень.

4. В окремому сотейнику розтопити вершкове масло.

5. Борошно всипати в кілька етапів, постійно перемішуючи.

6. Холодне молоко влити тонкою цівкою, продовжуючи помішувати соус. Додати по дрібка солі, перцю, мускатного горіха або інших спецій.

7. Сир натерти на тертці і, відклавши трохи в сторону, з'єднати зі збитим трохи яйцем.

8. Можна збирати блюдо. На дно трохи соусу і 3 листи лазаньї.

9. Трохи сиру розрівняти і викласти зверху сосиски в соусі.

10. Повторити шари в аналогічній послідовності.

11. Останні листи залити соусом і присипати відкладеним тертим сиром.

12. Надіслати форму в духовку на 30 хвилин. Коли лазанья з сосискою в домашніх умовах готова, її можна присипати свіжою зеленню і подавати до столу.

Схожі рецепти