Рецепт Лаваш з сиром фото

Лаваш з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Молочні продукти , Сир , Лаваш
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На сніданок
Страви в тесті
Кількість порцій: 9
Час приготування: 30 хв.

Улюблений багатьма лаваш можна не тільки їсти замість хліба, але і на його основі готувати різні страви. Наприклад, лаваш з сиром в домашніх умовах - непогана закуска навіть до святкового столу.

Опис приготування:

Закуска з лаваша з сиром в домашніх умовах буде незамінною на обідньому столі в будь-який час року. Крім цього, якщо додати в начинку трохи трав і прянощів, рулетики можна буде подавати до пива. Спробуйте урізноманітнити ваш стіл таким незвичайним, дуже простим і неймовірно смачним блюдом.

  • Лаваш - 1 штука
  • Сир - 300 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - 20 грам
  • Сир - 150 грам
лаваш з сиром - фото крок 1
1. Підготуйте основні складові страви. Сир краще брати домашній, але через брак такого замініть його адигейським сиром або сиром. Ще знадобиться сметана, сіль, часник і свіжа зелень.
лаваш з сиром - фото крок 2
2. Натріть на крупній тертці сир і потім змішайте його з сиром. Розімніть ретельно отриману масу. Я це роблю виделкою - так швидше і зручніше. Додайте подрібнений часник, але це за бажанням, хоча класичний рецепт лаваша з сиром включає в себе часник.
лаваш з сиром - фото крок 3
3. Для пластичності маси додайте в неї трохи сметани. Я брала густу сметану - вона для цього блюда підійде найкраще. В останню чергу додайте нарізану зелень.
лаваш з сиром - фото крок 4
4. Тепер лаваш слід звернути і нарізати невеликими шматочками, ширина яких не повинна перевищувати 20 сантиметрів. Одну смугу слід промазати сметаною, після чого тільки викласти суміш з сиру і зелені на лаваш і рівномірно її розподілити по всій поверхні.
лаваш з сиром - фото крок 5
5. Акуратно згорніть лаваш в рулет, поступово додаючи в нього начинку. У вас повинен вийти ось такий щільно скручений рулет. Чи не накладайте багато начинки, щоб вона після розрізання не вилізла за краї. Рулети можна зробити різного діаметру. Після розрізання відправте все в холодильник до повного застигання. У мене вони лежали близько години, після чого я акуратно нарізала лаваш на частини. Не забудьте звернути лаваш в харчову плівку.

Схожі рецепти