Гарячий лаваш з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Чи пробували ви використовувати лаваш як несолодкого тіста? Якщо ні, то обов'язково спробуйте. Зробіть один простий варіант подібного страви по моїй докладної інструкції. Просто і смачно!
Я описала, як приготувати гарячий лаваш з сиром і шинкою. Блюдо буде готове протягом 30 хвилин. Воно стане вдалою ідеєю на сніданок, на обід, на святковий стіл в якості закуски і на перекус. Можна заготовити такі конвертики з собою на природу. Спробуйте і інші начинки, тільки залиште сир.
- Шинка - 150 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Лаваш - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Кріп - 0, 5 пучка
Зробіть начинку. Сир натріть на дрібній тертці. Шинку наріжте маленькими кубиками. Промитий кріп подрібніть. Всі інгредієнти перемішайте.
Кожен шматок лаваша розрізати на 3 прямокутника.
У кожен прямокутник покладіть по 2-3 столові ложки начинки.
Поверніть лаваш в конвертики.
У мисці збовтайте яйце. Все конвертики умочіть в ньому з двох сторін.
Обсмажте конвертики в маслі з двох боків до золотистої скоринки. Смачного!