Гарячий лаваш з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Ось таку смакоту недавно приготував своїм друзям, вони умялі все буквально за хвилину. Розповім, як приготувати гарячий лаваш з начинкою. Думаю, що такий рецепт стане в нагоді абсолютно всім.
Якщо у вас в будинку часто бувають друзі або ви любите балувати себе смакотою, то обов'язково візьміть на замітку цей простий рецепт смачного і досить ситного страви. Гарячий лаваш подаю до чаю, а також готую його на сніданок замість тостів або гарячих бутербродів. Для начинки можна використовувати ковбасу, різні овочі, сир і зелень.
- Лаваш - 3 штуки
- Ковбаса - 150 грам
- Сир - 150 грам
- Помідор - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Кетчуп - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1. Лаваші дістаю з упаковки, кожен розрізаю на 2-3 шматочка, в залежності від розміру самого лаваша.
2. Звичайну варену ковбасу (можна брати будь-яку за смаком) нарізаю шматочками товщиною по 0, 5 см.
3. Твердий сир нарізаю таким же шматочками, як і ковбаску.
4. Помідор мою і нарізаю тонкими шматочками.
5. Зелень (у мене кінза) мою, потім витираю її насухо і нарізаю дрібно. Зубчики часнику мою і дуже дрібно нарізаю.
6. На лаваш викладаю шматочок ковбаси, потім сир, помідор і зелень, поливаю все майонезом і кетчупом (майонез можна замінити сметаною).
7. Проробляю все те ж саме і з іншими листами лаваша, складаю їх на тарілку.
8. В миску вбиваю яйцо, додаю половину чайної ложки без гірки солі і збиваю виделкою.
9. Кожен шматочок умочують в яйце, а потім обсмажую на розпеченій сковороді з додаванням рослинної олії. Смачного!