Рецепт Гарячий лаваш з начинкою фото

Гарячий лаваш з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Сир, Лаваш
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок

Ось таку смакоту недавно приготував своїм друзям, вони умялі все буквально за хвилину. Розповім, як приготувати гарячий лаваш з начинкою. Думаю, що такий рецепт стане в нагоді абсолютно всім.

Якщо у вас в будинку часто бувають друзі або ви любите балувати себе смакотою, то обов'язково візьміть на замітку цей простий рецепт смачного і досить ситного страви. Гарячий лаваш подаю до чаю, а також готую його на сніданок замість тостів або гарячих бутербродів. Для начинки можна використовувати ковбасу, різні овочі, сир і зелень.

  • Лаваш - 3 штуки
  • Ковбаса - 150 грам
  • Сир - 150 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Кетчуп - 4 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
гарячий лаваш з начинкою - фото крок 1
1. Лаваші дістаю з упаковки, кожен розрізаю на 2-3 шматочка, в залежності від розміру самого лаваша.
гарячий лаваш з начинкою - фото крок 2
2. Звичайну варену ковбасу (можна брати будь-яку за смаком) нарізаю шматочками товщиною по 0, 5 см.
гарячий лаваш з начинкою - фото крок 3
3. Твердий сир нарізаю таким же шматочками, як і ковбаску.
гарячий лаваш з начинкою - фото крок 4
4. Помідор мою і нарізаю тонкими шматочками.
гарячий лаваш з начинкою - фото крок 5
5. Зелень (у мене кінза) мою, потім витираю її насухо і нарізаю дрібно. Зубчики часнику мою і дуже дрібно нарізаю.
гарячий лаваш з начинкою - фото крок 6
6. На лаваш викладаю шматочок ковбаси, потім сир, помідор і зелень, поливаю все майонезом і кетчупом (майонез можна замінити сметаною).
гарячий лаваш з начинкою - фото крок 7
7. Проробляю все те ж саме і з іншими листами лаваша, складаю їх на тарілку.
гарячий лаваш з начинкою - фото крок 8
8. В миску вбиваю яйцо, додаю половину чайної ложки без гірки солі і збиваю виделкою.
гарячий лаваш з начинкою - фото крок 9
9. Кожен шматочок умочують в яйце, а потім обсмажую на розпеченій сковороді з додаванням рослинної олії. Смачного!

Схожі рецепти