Лангет в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу поділитися з вами відмінним рецептом, як приготувати лангет в лаваші. Ця швидка закуска дасть фору будь-якому гамбургеру або бутерброду. Обов'язково пробуйте, якщо теж любите фаст-фуд.
Лангет в лаваші виходить дуже соковитим і ніжним, а з овочами - просто дивовижним. Цю закуску я часто готую для себе, коли хочеться чогось пожувати, її ж можна взяти з собою на роботу, в поїздку або на прогулянку. Лангет в лаваші - це завжди ситно і смачно. До нього можна додавати різні соуси, варіювати овочі, тим самим змінюючи смак страви, але цей варіант мені подобається найбільше. Обов'язково спробуйте мій рецепт, як приготувати лангет в лаваші.
- Яловичина - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Лаваш - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Листя салату - 2-3 штук
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Я використовую цілий шматок яловичини невеликої товщини, тоді він і швидко готується, і не втрачає соковитості.
Яловичину посоліть і поперчіть з обох сторін. Сковороду змажте рослинним маслом і гарненько розігрійте, потім відправте в неї цілий шмат яловичини і смажте на повільному вогні, перевертаючи на інший бік кожні 1-2 хвилини.
Готуйте м'ясо за своїми смаковими уподобаннями - якщо ви любите з кров'ю, то зніміть з вогню раніше. Я люблю добре просмажене м'ясо, тому готую близько 10 хвилин.
М'ясо перекладіть на тарілку, а в сковороду відправте нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю. Готуйте до золотистого кольору.
Круглий лист лаваша розрізати навпіл. На край однієї половини покладіть листя салату, а зверху - порізану соломкою яловичину.
На м'ясо викладіть смажену цибулю і кілька кружалець помідора.
Загорніть начинку в лаваш у вигляді трубочки або відкритого конверта. Можна також використовувати будь-які соуси до смаку. Їжте із задоволенням!