Лагман з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Щодо лагмана існує багато думок і суперечок, з чого його готують, яке м'ясо використовують… Сьогодні я поділюся з вами рецептом, як приготувати лагман з куркою. Я дуже люблю це блюдо.
Приготування лагмана з курки - це нетрадиційний варіант. Існує думка, що справжній лагман може бути приготований виключно з баранини. Але кожен рецепт має право на життя, і багатьом подобається лагман саме з курки за його легкість і ніжне м'ясо. Важливим компонентом є Лагман локшина. Якщо ж такої у вас не знайшлося, її цілком можна замінити простий яєчної.
- Куряче м'ясо - 800 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Аджика - 1 Чайна ложка
- Червоний перець мелений - 1/2 чайних ложки
- Локшина Лагман - 200 грам
- Чорний перець-горошок - За смаком
1
Курку поріжте на шматочки. Якщо м'ясо на кісточці, то прямо з кісточкою. Надішліть на сковороду з розігрітим маслом і посмажте протягом 15 хвилин на середньому вогні.
2
Цибуля наріжте півкільцями і додайте до м'яса. Тушкуйте ще 10 хвилин.
3
Моркву наріжте брусочками і додайте в сковороду. Туди ж відправляєте і перець горошок, червоний перець, аджику і тушкуйте на повільному вогні ще 10 хвилин.
4
Зніміть з помідорів шкірку, поріжте брусочками, додайте до курки. Туди ж додаємо томатну пасту і тушкуємо під кришкою ще 20 хвилин.
5
Якщо візуально здасться, що рідини утворилося замало, то можна підлити кип'яченої води.
6
Локшину відваріть до готовності, додайте в сковороду, перемішайте і відразу ж знімайте з плити. Лагман Готовий. Смачного!