Лагман з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Для обіду або вечері іделальний варіант - це ситний і ароматний лагман з кабачками. Записуємо прямо зараз цей чудовий рецепт!
Лагман зазвичай не готують з кабачком або капустою, але так, як на мене, виходить набагато більш насиченою і смачніше. Для приготування лагмана з кабачками я беру півкіло яловичини (можна готувати і на баранині, і на телятині). Всього іншого досить по одній штуці, якщо овочі дійсно великі. Виходить досить багато. Дивимося рецепт.
- М'ясо - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Капуста - 100 грам
- Помідори - 1-2 штук
- Часник - 6 зубчиків
- Зелень, спеції - За смаком
- Редька - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
Для початку ріжемо м'ясо на шматочки середні, обсмажуємо гарненько з цибулею.
Овочі миємо.
Помідори ріжемо з часником. Додаємо до м'яса.
Ріжемо редьку, картоплю, морквину кубиками. Додаємо їх на сковорідку.
Через хвилин 10 додаємо кабачок порізаний, разом з баклажаном, перцем болгарським та капусту . Перемішуємо і додаємо пекучий перець.
Все повинно гарненько обсмажити.
Додаємо воду, щоб покривала овочі. Зменшуємо вогонь, тушкуємо хвилин 30-40. В кінці додаємо спеції. Окремо відваріть макарони або локшину.
Готовий лагман з кабачками подаємо з макаронами. Смачного!
Готовий лагман з кабачками подаємо з макаронами. Смачного!