Рецепт Лагман з кабачками фото

Лагман з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Овочі, Кабачок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Супи, Лагман

Для обіду або вечері іделальний варіант - це ситний і ароматний лагман з кабачками. Записуємо прямо зараз цей чудовий рецепт!

Лагман зазвичай не готують з кабачком або капустою, але так, як на мене, виходить набагато більш насиченою і смачніше. Для приготування лагмана з кабачками я беру півкіло яловичини (можна готувати і на баранині, і на телятині). Всього іншого досить по одній штуці, якщо овочі дійсно великі. Виходить досить багато. Дивимося рецепт.

  • М'ясо - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Капуста - 100 грам
  • Помідори - 1-2 штук
  • Часник - 6 зубчиків
  • Зелень, спеції - За смаком
  • Редька - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
лагман з кабачками - фото крок 1
Для початку ріжемо м'ясо на шматочки середні, обсмажуємо гарненько з цибулею.
лагман з кабачками - фото крок 2
Овочі миємо.
лагман з кабачками - фото крок 3
Помідори ріжемо з часником. Додаємо до м'яса.
лагман з кабачками - фото крок 4
Ріжемо редьку, картоплю, морквину кубиками. Додаємо їх на сковорідку.
лагман з кабачками - фото крок 5
Через хвилин 10 додаємо кабачок порізаний, разом з баклажаном, перцем болгарським та капусту . Перемішуємо і додаємо пекучий перець.
лагман з кабачками - фото крок 6
Все повинно гарненько обсмажити.
лагман з кабачками - фото крок 7
Додаємо воду, щоб покривала овочі. Зменшуємо вогонь, тушкуємо хвилин 30-40. В кінці додаємо спеції. Окремо відваріть макарони або локшину.
Готовий лагман з кабачками подаємо з макаронами. Смачного!

Схожі рецепти