Рецепт Лагман з гусака фото

Лагман з гусака
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Птах, Гусь
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви

Рецепт приготування лагмана з гусака дуже хороший хоча б тим, що трохи разноображівает смак традиційного блюда, та й готується швидше, ніж лагман з баранини. Блюдо ніжне, але готується швидко!

Як би там не було, але я готова відстоювати всі переваги цього простого рецепту лагмана з гусака. Звичайно ж, від класичного виконання він далекий, але у цієї страви в такій варіації маса позитивних якостей! наприклад, за рахунок того, що додаємо птицю замість м'яса, і не використовуємо картоплю, - блюдо виходить хоч і ситним, але при цьому малокалорійні. Тобто, якщо хочете схуднути, - сам Бог велів дізнатися, як приготувати лагман з гусака, тільки тоді з локшиною треба акуратніше, - борошняне, як ніяк!

  • Гусь - 1 кілограм
  • Капуста - 400 грам
  • Баклажан - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Локшина - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Часник - 4 зубчики
лагман з гусака - фото крок 1
1. Прогріваємо в глибокій каструлі або казанку рослинне масло, і обсмажити в ньому шматочки гусака.
лагман з гусака - фото крок 2
2. Коли м'ясо підсмажиться, починаємо додавати овочі в такій послідовності - капуста, морква, цибуля, потім - перець і баклажани, і останніми додамо помідори. tusim 15 хвилин.
лагман з гусака - фото крок 3
3. За цей час також треба додати сіль, перець, спеції за смаком і подрібнений часник.
лагман з гусака - фото крок 4
4. Коли всі овочі стануть м'якими - можна залити водою або бульйоном, і продовжити тушкувати.
лагман з гусака - фото крок 5
5. Окремо відварити локшину, насипаємо її по тарілках, і вже зверху поміщаємо суміш з казанка. Смачного!

Схожі рецепти