Лагман з гусака
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування лагмана з гусака дуже хороший хоча б тим, що трохи разноображівает смак традиційного блюда, та й готується швидше, ніж лагман з баранини. Блюдо ніжне, але готується швидко!
Як би там не було, але я готова відстоювати всі переваги цього простого рецепту лагмана з гусака. Звичайно ж, від класичного виконання він далекий, але у цієї страви в такій варіації маса позитивних якостей! наприклад, за рахунок того, що додаємо птицю замість м'яса, і не використовуємо картоплю, - блюдо виходить хоч і ситним, але при цьому малокалорійні. Тобто, якщо хочете схуднути, - сам Бог велів дізнатися, як приготувати лагман з гусака, тільки тоді з локшиною треба акуратніше, - борошняне, як ніяк!
- Гусь - 1 кілограм
- Капуста - 400 грам
- Баклажан - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Локшина - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Часник - 4 зубчики
1. Прогріваємо в глибокій каструлі або казанку рослинне масло, і обсмажити в ньому шматочки гусака.
2. Коли м'ясо підсмажиться, починаємо додавати овочі в такій послідовності - капуста, морква, цибуля, потім - перець і баклажани, і останніми додамо помідори. tusim 15 хвилин.
3. За цей час також треба додати сіль, перець, спеції за смаком і подрібнений часник.
4. Коли всі овочі стануть м'якими - можна залити водою або бульйоном, і продовжити тушкувати.
5. Окремо відварити локшину, насипаємо її по тарілках, і вже зверху поміщаємо суміш з казанка. Смачного!