Плов з гусака
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися оригінальним, але в той же час простим рецептом плову з гусака. Блюдо виходить ситним і ароматним, але не жирним, так як готувати будемо в мультиварці. Спробуйте і ви!
Я пропоную вам рецепт приготування плову з гусака і сподіваюся, вам він сподобається. У плові головне - це соковитість, тому, Не маючи вдома справжнього казанка, я такий плов з гусака в домашніх умовах готую в мультиварці - готується страва в такому випадку як би в своєму соку, а для справжнього смачного плову це дуже важливо!
- Мал - 3 склянки(3 стаканчика для мультиварки)
- Гусяче м'ясо - 300 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Жир - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Рис промиваємо кілька разів, а потім заллємо чистою водою і залишимо постояти ще 10-15 хвилин.
2. Тим часом нарізаємо м'ясо гусака так, щоб жирні ділянки теж часто траплялися - тоді плов вийде соковитіше.
3. Чашу мультиварки змащуємо жиром, чистимо і нарізаємо крупно моркву і цибулю, обсмажити все разом в режимі "жарка" приблизно 20 хвилин.
4. Коли м'ясо буде готовим і цибулю з морквою засмажити, додамо сіль, перець, спеції для плову, додамо рис і заливаємо водою.
5. В режимі "рис" виставляємо час на одну годину. Потім - в режимі "підготовки" або "розігрів" тримаємо ще 15-20 хвилин, викладаємо в блюдо. Готово!