Рецепт Плов з гусака фото

Плов з гусака
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Птах , Крупи , Мал , Гусь
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хочу поділитися оригінальним, але в той же час простим рецептом плову з гусака. Блюдо виходить ситним і ароматним, але не жирним, так як готувати будемо в мультиварці. Спробуйте і ви!

Опис приготування:

Я пропоную вам рецепт приготування плову з гусака і сподіваюся, вам він сподобається. У плові головне - це соковитість, тому, Не маючи вдома справжнього казанка, я такий плов з гусака в домашніх умовах готую в мультиварці - готується страва в такому випадку як би в своєму соку, а для справжнього смачного плову це дуже важливо!

  • Мал - 3 склянки(3 стаканчика для мультиварки)
  • Гусяче м'ясо - 300 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Жир - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
плов з гусака - фото крок 1
1. Рис промиваємо кілька разів, а потім заллємо чистою водою і залишимо постояти ще 10-15 хвилин.
плов з гусака - фото крок 2
2. Тим часом нарізаємо м'ясо гусака так, щоб жирні ділянки теж часто траплялися - тоді плов вийде соковитіше.
плов з гусака - фото крок 3
3. Чашу мультиварки змащуємо жиром, чистимо і нарізаємо крупно моркву і цибулю, обсмажити все разом в режимі"Жарка" приблизно 20 хвилин.
плов з гусака - фото крок 4
4. Коли м'ясо буде готовим і цибулю з морквою засмажити, додамо сіль, перець, спеції для плову, додамо рис і заливаємо водою.
плов з гусака - фото крок 5
5. В режимі"Рис" виставляємо час на одну годину. Потім - в режимі"Підготовки" або"Розігрів" тримаємо ще 15-20 хвилин, викладаємо в блюдо. Готово!

Схожі рецепти