Лагман в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо густий суп будинку. Смачно і просто. Дивимося рецепт.
Лагман готується досить довго, але просто. Для приготування лагмана в домашніх умовах нам знадобиться м'ясо з кісточкою. Можна взяти баранину або свинину, але я вибрала яловичину - м'ясо не таке жирне і не сильно ароматне, як баранина. Також використовуємо суміш трав і спецій, а також приправу у вигляді зірочки - аніс або бадьян її називають. Дивимося рецепт.
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Чорна редька - 1 штука
- Солодкий перець болгарський - 1 штука
- Картопля - 1-2 штук
- Часник - 1-2 зубчиків
М'ясо відокремлюємо від кісточки, з останньої варимо бульйон.
А саме м'ясо ріжемо на шматочки.
Також ріжемо овочі, на кубики.
Відправляємо гаситися м'ясо разом з овочами.
Як обсмажити, відправляємо в проціджений бульйон і варимо на маленькому вогні півтори години. Додаємо спецій.
Ріжемо картоплю кубиками і відправляємо в бульйон. А також варимо локшину паралельно.
Подаємо готовий лагман в домашніх умовах в мисках, спочатку кладемо локшину, потім заливаємо її супом з м'ясом і овочами.
Смачного!
Смачного!