Рецепт Лагман в домашніх умовах фото

Лагман в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Лагман
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Готуємо густий суп будинку. Смачно і просто. Дивимося рецепт.

Опис приготування:

Лагман готується досить довго, але просто. Для приготування лагмана в домашніх умовах нам знадобиться м'ясо з кісточкою. Можна взяти баранину або свинину, але я вибрала яловичину - м'ясо не таке жирне і не сильно ароматне, як баранина. Також використовуємо суміш трав і спецій, а також приправу у вигляді зірочки - аніс або бадьян її називають. Дивимося рецепт.

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Чорна редька - 1 штука
  • Солодкий перець болгарський - 1 штука
  • Картопля - 1-2 штук
  • Часник - 1-2 зубчиків
лагман в домашніх умовах - фото крок 1
М'ясо відокремлюємо від кісточки, з останньої варимо бульйон.
лагман в домашніх умовах - фото крок 2
А саме м'ясо ріжемо на шматочки.
лагман в домашніх умовах - фото крок 3
Також ріжемо овочі, на кубики.
лагман в домашніх умовах - фото крок 4
Відправляємо гаситися м'ясо разом з овочами.
лагман в домашніх умовах - фото крок 5
Як обсмажити, відправляємо в проціджений бульйон і варимо на маленькому вогні півтори години. Додаємо спецій.
лагман в домашніх умовах - фото крок 6
Ріжемо картоплю кубиками і відправляємо в бульйон. А також варимо локшину паралельно.
лагман в домашніх умовах - фото крок 7
Подаємо готовий лагман в домашніх умовах в мисках, спочатку кладемо локшину, потім заливаємо її супом з м'ясом і овочами.
Смачного!

Схожі рецепти