Лагман Конья
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.
Мені здається, що конина - сам по собі дуже специфічний продукт, тому і готувати з неї треба щось цікаве. Наприклад, я рекомендую приготувати східний лагман з конини в домашніх умовах!
Опис приготування:
Дуже апетитний і простий рецепт лагмана з конини, вірно? Ось і мені він дуже подобається. Звичайно ж, скільки господинь - стільки й думок, але я не схильна до експериментів на кухні. Тому відразу можу зізнатися, - це не такий вже і класичний рецепт лагмана з конини, це, швидше, наша, більш спрощена версія цієї страви, з доступних інгредієнтів і зі звичною технологією готування. Так що спробуйте і ви!
- Конні - 500 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Локшина - 400 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Конину я рекомендую перед цим обов'язково замаринувати хоча б в соєвому соусі - щоб була м'якше. Обсмажуємо в розігрітій казанку на рослинному маслі.
2. М'ясо повинно повністю розм'якшиться. Поки воно готується, дрібно ріжемо всі овочі, і додаємо до готового м'яса.
3. Обсмажуємо все разом якийсь час, а потім додамо спеції, сіль, перець і томатну пасту. Тушкуємо ще пару хвилин.
4. Заливаємо гарячим бульйоном або простим окропом. Тушкуємо до готовності картоплі, а паралельно відварюємо локшину.
5. При подачі насипаємо в тарілку спочатку локшину, а потім заливаємо зверху м'ясним соусом. Смачного!