Рецепт Кюфта-кебаб фото

Кюфта-кебаб
(покроковий рецепт з фото)

Турецька кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Кебаб
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Смачне східне блюдо кюфта-кебаб - це практично чисте м'ясо, приправлене спеціями. Кюфта-кебаб відмінна альтернатива шашликів, особливо якщо в компанії є діти і люди похилого віку.

Опис приготування:

Нанижите кюфта-кебаб на шпажки, попередньо замочені у воді. Запікайте кюфта-кебаб до золотистого кольору і готовності. Подавати кебаби можна з відвареним рисом, гострими томатними приправами, свіжими овочами та білими коржиками. Добре підійде сухе червоне вино, якщо є привід посвяткувати. Без всякого сумніву чарівно смачні кюфта-кебаб оцінять всі. Успіхів і приємного апетиту!

  • Фарш яловичий - 1200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Мелений тмин - 1 Чайна ложка
  • Петрушка суха - 2 чайних ложки
  • Перець - 1 Чайна ложка
кюфта-кебаб - фото крок 1
Підготувати продукти.
кюфта-кебаб - фото крок 2
До фаршу додати яйця, цибуля і спеції.
кюфта-кебаб - фото крок 3
Фарш добре перемішати.
кюфта-кебаб - фото крок 4
Сформувати люляшкі.
кюфта-кебаб - фото крок 5
Нанизати кюфта-кебаб на шпажки і запекти на грилі.
кюфта-кебаб - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти