Кюфта-кебаб
(покроковий рецепт з фото)
Смачне східне блюдо кюфта-кебаб - це практично чисте м'ясо, приправлене спеціями. Кюфта-кебаб відмінна альтернатива шашликів, особливо якщо в компанії є діти і люди похилого віку.
Нанижите кюфта-кебаб на шпажки, попередньо замочені у воді. Запікайте кюфта-кебаб до золотистого кольору і готовності. Подавати кебаби можна з відвареним рисом, гострими томатними приправами, свіжими овочами та білими коржиками. Добре підійде сухе червоне вино, якщо є привід посвяткувати. Без всякого сумніву чарівно смачні кюфта-кебаб оцінять всі. Успіхів і приємного апетиту!
- Фарш яловичий - 1200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Мелений тмин - 1 Чайна ложка
- Петрушка суха - 2 чайних ложки
- Перець - 1 Чайна ложка
Підготувати продукти.
До фаршу додати яйця, цибуля і спеції.
Фарш добре перемішати.
Сформувати люляшкі.
Нанизати кюфта-кебаб на шпажки і запекти на грилі.
Смачного!