Рецепт Aдана кебаб фото

Aдана кебаб
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Кебаб
Кількість порцій: 12
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Адана кебаб - це одне з найпопулярніших страв в Туреччині. Його готують мало не на кожному кроці, в ресторанах, кафе і готелях. Ви можете приготувати його самостійно, якщо виберетеся на природу.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати Адана кебаб, то просто уважно прочитайте цей рецепт. У ньому докладно описано, як зробити смачне і соковите м'ясо в східному стилі. Сам по собі рецепт зовсім нескладний у виконанні. Головне, щоб фарш вийшов не рідким, щоб було можливо сформувати"котлетки" špažke.

  • Баранина - 2 кілограма
  • Лук червоний - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Перець болгарський - 1/2 штуки
  • Зелень - 2 пучка
  • Спеції - За смаком
Aдана кебаб - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Нежирну баранину вимийте, обсушити і зачистити від плівок. Наріжте її на шматки. Вимийте зелень, очистіть цибулю, часник, з перцю видаліть насіння.
Aдана кебаб - фото крок 2
Все заздалегідь підготовлені інгредієнти пропустіть кілька разів через м'ясорубку з насадкою з дрібними дірочками. Гарненько перемішайте масу руками. Потім покладіть фарш в холодильник, щоб інгредієнти"подружилися" .
Aдана кебаб - фото крок 3
Замочіть довгі дерев'яні шпажки в воді. Потім нанизуйте на них фарш, надаючи йому вигляд довгастої котлетки.
Aдана кебаб - фото крок 4
Обсмажуйте кебаб на мангалі, регулярно перевертаючи його. Уважно стежте, щоб м'ясо не підгоріло або блюдо не виявилося надто сухим. Тому вугілля повинні мати хороший жар. Подавайте м'ясо з овочами.

Схожі рецепти