Картопляний кебаб з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам набридли звичайні котлетки, пропоную розбавити ваш звичайний раціон таким рецептом, як картопляний кебаб з яйцем. Швидко, просто і оочень смачно!
Картопляні кебаби з яйцем припадуть до двору будь-якій господині. Ні складності в їх приготуванні, тим більше, що така нескладна начинка завжди поруч. Картопляне тісто легко готувати, і ваші близькі завжди будуть раді цій страві, яке нагадує картопляну котлету з начинкою в середині. Подавати кебаби з яйцем можна як гарячими, так і остиглими, з гарніром або як самостійну страву.
- Яйце варене - 2 штуки
- Картопля варена - 2 штуки
- Цибуля - 1/2 штуки
- Вершкове масло - 2-3 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Обсмажте подрібнену цибулю у вершковому маслі на сковороді до золотистої. Додайте куркуму, сіль і перець за смаком.
2. Додайте в сковороду картопляне пюре і добре розмішайте.
3. Сформуйте з пюреобразной маси корж, помістіть всередину половинку яйця.
4. Кебаб занурте в яйце.
5. Після чого обваляйте їх в паніровці.
6. Обсмажте кебаб в киплячому вершковому маслі до золотистої скоринки.