Рецепт Картопляний кебаб з яйцем фото

Картопляний кебаб з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Яйця , Сухарики
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Кебаб
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Якщо вам набридли звичайні котлетки, пропоную розбавити ваш звичайний раціон таким рецептом, як картопляний кебаб з яйцем. Швидко, просто і оочень смачно!

Опис приготування:

Картопляні кебаби з яйцем припадуть до двору будь-якій господині. Ні складності в їх приготуванні, тим більше, що така нескладна начинка завжди поруч. Картопляне тісто легко готувати, і ваші близькі завжди будуть раді цій страві, яке нагадує картопляну котлету з начинкою в середині. Подавати кебаби з яйцем можна як гарячими, так і остиглими, з гарніром або як самостійну страву.

  • Яйце варене - 2 штуки
  • Картопля варена - 2 штуки
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Вершкове масло - 2-3 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
картопляний кебаб з яйцем - фото крок 1
1. Обсмажте подрібнену цибулю у вершковому маслі на сковороді до золотистої. Додайте куркуму, сіль і перець за смаком.
картопляний кебаб з яйцем - фото крок 2
2. Додайте в сковороду картопляне пюре і добре розмішайте.
картопляний кебаб з яйцем - фото крок 3
3. Сформуйте з пюреобразной маси корж, помістіть всередину половинку яйця.
картопляний кебаб з яйцем - фото крок 4
4. Кебаб занурте в яйце.
картопляний кебаб з яйцем - фото крок 5
5. Після чого обваляйте їх в паніровці.
картопляний кебаб з яйцем - фото крок 6
6. Обсмажте кебаб в киплячому вершковому маслі до золотистої скоринки.

Схожі рецепти