Картопляний суп з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
З звичних інгредієнтів (таких, як: картопля, яйце і цибулю) можна зробити багато прекрасних страв. Причому продукти можуть виступати абсолютно в різних видах і станах. Наприклад, можна зробити суп.
Для вас я підготувала простий рецепт. Він про те, як приготувати картопляний суп з яйцем. Подібне блюдо врятує вас, коли в холодильнику до ладу нічого немає, а годувати сім'ю треба. При цьому приготування не займе багато часу і не відніме особливих сил. Думаю, що такий суп може зробити кожен.
- Картопля - 3 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Морква - 0, 5 штуки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Приправа для супу - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Vskipyatite 1, 5 літра води. Картопля помийте, почистіть і наріжте кубиками.
Додайте картоплю в киплячу воду. Морква помийте, Чистий і натрію tёrke. Також додайте її в суп.
Лук почистіть і наріжте кубиками. Обсмажте його в маслі до золотистого кольору.
Через 15 хвилин після варіння картоплі додайте в суп цибулю, сіль і приправу.
Яйце збийте виделкою, введіть його в готовий суп тонкою цівкою.
Ретельно перемішайте яйце виделкою в супі, вимкніть вогонь. Подавайте суп в гарячому вигляді. Приємного вам апетиту!