Рецепт Рулет картопляний з яйцем фото

Рулет картопляний з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рулет дуже смачний, картопля чудово поєднується з копченою грудинкою і сиром, в результаті виходить насичений смак. Начинка з варених яєць. Подаємо з овочами або зеленим салатом.

Опис приготування:

Сир і копченості обов'язково додаємо в картопля, а квасоля за бажанням. Готовий рулет трохи охолоджуємо, потім нарізаємо. Нарізаємо на 6 частин, щоб в кожному шматочку була половина яйця.

  • Картопля - 400 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Сир - 50 грам
  • Копчена грудинка - 30 грам
  • Квасоля червона - 100 грам
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
рулет картопляний з яйцем - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
рулет картопляний з яйцем - фото крок 2
Картоплю ріжемо крупно, солимо і заливаємо водою. Варимо до готовності.
рулет картопляний з яйцем - фото крок 3
3 яйця варимо 10 хвилин, потім охолоджуємо і чистимо.
рулет картопляний з яйцем - фото крок 4
Грудинку ріжемо тонко і обсмажуємо хвилин 5.
рулет картопляний з яйцем - фото крок 5
Картопля готовий. Зливаємо воду і робимо пюре.
рулет картопляний з яйцем - фото крок 6
У пюре додаємо сире яйце.
рулет картопляний з яйцем - фото крок 7
Додаємо тертий сир.
рулет картопляний з яйцем - фото крок 8
Кладемо вершкове масло і перемішуємо.
рулет картопляний з яйцем - фото крок 9
Потім додаємо копчену грудинку, яку попередньо обсмажити.
рулет картопляний з яйцем - фото крок 10
Додаємо червону квасолю, перемішуємо. Можна консервовану використовувати або заздалегідь відварити сиру.
рулет картопляний з яйцем - фото крок 11
Більшу частину картоплі з наповнювачами перекладаємо на пергамент, як на фотокартці.
рулет картопляний з яйцем - фото крок 12
У поглиблення викладаємо варені яйця.
рулет картопляний з яйцем - фото крок 13
Зверху на яйця викладаємо залишився картопля.
Накриваємо картопля пергаментом і надаємо форму рулету. Запікаємо рулет 25 хвилин при температурі 160 градусів. Потім прибираємо верхню частину пергаменту і готуємо ще хвилин 10 при температурі 180-190 градусів.
рулет картопляний з яйцем - фото крок 14
Рулет з яйцем готовий. Посипаємо чорним перцем і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти