Картопляний салат з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Недорогий, ситний, апетитний і досить простий салатик я хочу навчити вас готувати. Це класний варіант бюджетного страви, який чудово доповнить щоденне меню. Рекомендую рецепт на замітку!
Крім основних інгредієнтів, в салат можна додати консервований горошок з морквою, кукурудзу, селера. Пікантна заправка на основі майонезу класно доповнює смак овочів. Таке блюдо добре саме собі, на обід, вечерю або перекус. Давайте ж я навчу вас готувати картопляний салат з яйцем
- Картопля - 5-6 штук
- Яйце - 5 штук
- Сіль і перець - За смаком
- Майонез - 200 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Стебло селери - 1 штука
- Червона цибуля - 1 штука
- Паприка - 1/4 чайних ложки
- Консервований горошок, морква, кукурудза - За смаком (по бажанню)
- Корнішони - 1-3 штук
1. Картопля очистіть, наріжте невеликими кубиками і відправте в каструлю з водою. Доведіть до кипіння, підсолити і варіть на середньому вогні до м'якості.
2. Окремо зваріть круто яйця.
3. Подрібніть стебло селери і огірочки.
4. У глибокій мисці з'єднайте майонез, сіль і перець, гірчицю і оцет, селера і корнішони. Все як слід перемішайте.
5. Готові яйця охолодіть, очистіть, наріжте і з'єднайте з картоплею. Туди ж додайте цибулю, горошок, кукурудзу і морква, якщо використовуєте в рецепті.
6. Викладіть заправку і акуратно перемішайте.
7. Перед подачею картопляний салат з яйцем можна присипати паприкою або подрібненою зеленню.
Смачного!
Смачного!