Рецепт Квасоля зі свининою фото

Квасоля зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Квасоля
Пісні страви
На обід , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування квасолі зі свининою вельми простий, і я впевнена, вам таке блюдо дуже сподобається. Ситно, смачно, апетитно, та ще й готується швидко - ну хто ж ж залишиться байдужим? раджу!

Опис приготування:

Такий простий рецепт квасолі зі свининою повинен бути в кожній кулінарній книзі, це точно! У мене завжди така квасоля зберігається в морозилці. Тому якщо я бачу, що після готування котлет або їжачків залишилося трохи фаршу - я просто дістаю квасоля, і вже через годину отримую ще одне повноцінне блюдо, яке однаково смачне як окремо, так і"в компанії" з гарніром!

  • Фасоль стручковая - 300 грам
  • Свинина - 200 грам (або 100 грам готового фаршу)
  • Зелень - 0.3 пучка (рекомендую кінзу, базилік і кріп, але можна будь-яку зелень за смаком. )
  • Томатна паста гостра - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
квасоля зі свининою - фото крок 1
1. Квасоля відварити. Як зазначено на упаковці - в окропі приблизно 10 хвилин. Не доводьте до сильно розвареного стану - нам її ще смажити.
квасоля зі свининою - фото крок 2
2. Тим часом м'ясо перекрутити через м'ясорубку, додамо томатну пасту, подрібнену зелень і спеції.
квасоля зі свининою - фото крок 3
3. На рослинному маслі обсмажити спочатку фарш з томатною пастою, а потім додамо напівготову квасоля і продовжимо смажити до повної готовності. Смачного!

Схожі рецепти