Квасоля зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування квасолі зі свининою вельми простий, і я впевнена, вам таке блюдо дуже сподобається. Ситно, смачно, апетитно, та ще й готується швидко - ну хто ж ж залишиться байдужим? раджу!
Такий простий рецепт квасолі зі свининою повинен бути в кожній кулінарній книзі, це точно! У мене завжди така квасоля зберігається в морозилці. Тому якщо я бачу, що після готування котлет або їжачків залишилося трохи фаршу - я просто дістаю квасоля, і вже через годину отримую ще одне повноцінне блюдо, яке однаково смачне як окремо, так і "в компанії" з гарніром!
- Фасоль стручковая - 300 грам
- Свинина - 200 грам (або 100 грам готового фаршу)
- Зелень - 0.3 пучка (рекомендую кінзу, базилік і кріп, але можна будь-яку зелень за смаком. )
- Томатна паста гостра - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1. Квасоля відварити. Як зазначено на упаковці - в окропі приблизно 10 хвилин. Не доводьте до сильно розвареного стану - нам її ще смажити.
2. Тим часом м'ясо перекрутити через м'ясорубку, додамо томатну пасту, подрібнену зелень і спеції.
3. На рослинному маслі обсмажити спочатку фарш з томатною пастою, а потім додамо напівготову квасоля і продовжимо смажити до повної готовності. Смачного!