Рецепт Квасоля в мікрохвильовці фото

Квасоля в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Квасоля, як відомо, - джерело корисних мікроелементів, однак готувати її вміють не всі. Спеціально для новачків повідаю рецепт, як приготувати квасоля в мікрохвильовці - це під силу кожному!

Опис приготування:

Якщо ви зважилися дізнатися, як приготувати квасоля в мікрохвильовці, повинна попередити, що попереднє замочування квасолі все ж необхідно, - такий вже це примхливий продукт Так що краще за все залийте її водою в мисці, і залиште на ніч розмокати. А далі будемо робити так:

1. Отже, ми маємо підготовлену квасолю, тому не будемо відкладати справу в довгий ящик. Почнемо! Для цього квасолю (без рідини) поміщаємо в глибоку скляну миску, або в будь-яку каструлю, придатну для використання в мікрохвильовій печі.

2. Тепер заливаємо її свіжою водою, і відправляємо в мікрохвильовку. Варимо на повній потужності 10 хвилин.

3. Дістаємо, перемішуємо, додаємо сіль, перець, і приправи за смаком, або ж не додаємо нічого, якщо ви готуєте, скажімо, основу для іншої страви.

4. І знову відправимо в мікрохвильовку, тепер уже на середньої потужності варимо 15-20 хвилин.

5. В цей же час чистимо, ріжемо і пасеруємо цибулю на рослинній олії до золотистого. Знімаємо з вогню, залишимо в сторонку.

6. Як тільки мікрохвильовка вимкнеться, дістаємо нашу квасоля, відціджуємо від залишків води, додаємо соуси до смаку. Я для такої квасолі в мікрохвильовці в домашніх умовах зазвичай просто використовую цибулю разом з маслом, на якому він смажився, і подаю до столу як окрему страву, але ви сміливо можете проявляти фантазію Власне, от і все - побачити, як, рецепт квасолі в мікрохвильовці дуже простий!

Смачного!


  • Квасоля - 1 Склянка
  • Вода - 3 склянки
  • Цибуля - 1 штука
Якщо ви зважилися дізнатися, як приготувати квасоля в мікрохвильовці, повинна попередити, що попереднє замочування квасолі все ж необхідно, - такий вже це примхливий продукт Так що краще за все залийте її водою в мисці, і залиште на ніч розмокати. А далі будемо робити так:

1. Отже, ми маємо підготовлену квасолю, тому не будемо відкладати справу в довгий ящик. Почнемо! Для цього квасолю (без рідини) поміщаємо в глибоку скляну миску, або в будь-яку каструлю, придатну для використання в мікрохвильовій печі.

2. Тепер заливаємо її свіжою водою, і відправляємо в мікрохвильовку. Варимо на повній потужності 10 хвилин.

3. Дістаємо, перемішуємо, додаємо сіль, перець, і приправи за смаком, або ж не додаємо нічого, якщо ви готуєте, скажімо, основу для іншої страви.

4. І знову відправимо в мікрохвильовку, тепер уже на середньої потужності варимо 15-20 хвилин.

5. В цей же час чистимо, ріжемо і пасеруємо цибулю на рослинній олії до золотистого. Знімаємо з вогню, залишимо в сторонку.

6. Як тільки мікрохвильовка вимкнеться, дістаємо нашу квасоля, відціджуємо від залишків води, додаємо соуси до смаку. Я для такої квасолі в мікрохвильовці в домашніх умовах зазвичай просто використовую цибулю разом з маслом, на якому він смажився, і подаю до столу як окрему страву, але ви сміливо можете проявляти фантазію Власне, от і все - побачити, як, рецепт квасолі в мікрохвильовці дуже простий!

Смачного!

Схожі рецепти