Квасолева каша в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою вашої мультиварки можна приготувати чудову квасоляну кашу з перловою крупою, яловичиною і овочами. Блюдо виходить дуже насиченим і ситним. Прекрасно підійде на обід або вечерю.
Приготуємо квасоляну кашу в мультиварці в домашніх умовах. В першу чергу обсмажуємо в мультиварці яловичину. Потім додаємо цибулю і моркву, а через 5 хвилин - томатну пасту. Кладемо квасоля і перлову кашу, переводимо мультиварку в режим "гасіння" з 3 годину. В кінці, для 30 хвилин до готовності, додайте зелень і сметану. Хай щастить!
- Квасоля - 100 грам (попередньо замочити в холодній воді)
- Перлова крупа - 200 грам
- Яловичина - 300 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 1 штука (пучок)
- Сіль і перець - За смаком
- Перець чилі - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
У чашу мультиварки вливаємо олію. Виставляємо програму "експрес-режим" . Кладемо порізану яловичину, перець і сіль. Обсмажуємо м'ясо.
Додайте подрібнену цибулю і моркву. Обсмажте до прозорості лука.
Кладемо томатну пасту, тушкуємо ще 5 хвилин.
Тепер додайте квасолю і перловку. Влийте води, щоб вона злегка покривала вміст чаші. Переводимо мультиварку в режим "гасіння" з 3 годину.
За пів години до кінця додаємо подрібнену зелень і сметану. Перемішуємо.
Смачного!