Рецепт Квасолева каша фото

Квасолева каша
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Квасоля можна готувати по-різному, але я вважаю за краще робити на обід або вечерю квасоляну кашу. Готується вона дуже просто і швидко. Такий чудовий гарнір добре поєднується з будь-якими м'ясними стравами.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування фасолевой каші. Попередньо замочіть квасолю в холодній в оді на всю ніч. Вранці злийте воду і перекладіть квасоля в каструлю. Залийте свіжою водою і варіть до готовності. На сковороді обсмажте подрібнену цибулю, потім додайте до нього варену квасолю і спеції. За допомогою толкушки перетворюємо квасоля в кашу. Хай щастить!

  • Квасоля - 450 грам (попередньо замочений у холодній воді)
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
квасолева каша - фото крок 1
Промиваємо квасоля і заливаємо її холодною водою. Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 1-2 години до готовності.
квасолева каша - фото крок 2
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю, до золотистого кольору.
квасолева каша - фото крок 3
Додаємо квасолю, перець і сіль. Перемішуємо і товчемо, практично до однорідності. Через 5 хвилин знімаємо сковороду з вогню.
квасолева каша - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти