Квасолева каша
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля можна готувати по-різному, але я вважаю за краще робити на обід або вечерю квасоляну кашу. Готується вона дуже просто і швидко. Такий чудовий гарнір добре поєднується з будь-якими м'ясними стравами.
Перед вами - простий рецепт приготування фасолевой каші. Попередньо замочіть квасолю в холодній в оді на всю ніч. Вранці злийте воду і перекладіть квасоля в каструлю. Залийте свіжою водою і варіть до готовності. На сковороді обсмажте подрібнену цибулю, потім додайте до нього варену квасолю і спеції. За допомогою толкушки перетворюємо квасоля в кашу. Хай щастить!
- Квасоля - 450 грам (попередньо замочений у холодній воді)
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Промиваємо квасоля і заливаємо її холодною водою. Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 1-2 години до готовності.
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю, до золотистого кольору.
Додаємо квасолю, перець і сіль. Перемішуємо і товчемо, практично до однорідності. Через 5 хвилин знімаємо сковороду з вогню.
Смачного!