Рецепт Квашена капуста в мультиварці фото

Квашена капуста в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Квашена капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Квашена капуста в мультиварці - універсальна штука, яку можна використовувати в приготуванні інших страв або найкраще подавати на гарнір до якого-небудь м'яса або сосисок. Готуємо!

Квашена капуста - це вже добре. Але що, якщо приготувати з неї класне овочеве блюдо-гарнір? Вийде ще краще. Цей рецепт квашеної капусти в мультиварці я вже відшліфувала до найдрібніших подробиць, дуже часто готую цю страву: собі - як основне, чоловікові - як гарнір до м'яса. Всі задоволені, всім подобається.


  • Квашена капуста - 700 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 100 грам
1
Включаємо мультиварку: Режим "зарку ", час - 20 хвилин. Цибулю і моркву чистимо, нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на рослинному маслі до золотої скоринки.
2
Картопля чистим, ріжемо кубиками. Викладаємо в мультиварку. Додаємо капусту. Всі злегка обсмажуємо.
3
Включаємо режим "гасіння", час - 30 хвилин. Додаємо томатну пасту, сіль, перець, спеції, при бажанні - свіжу зелень. Закриваємо кришкою і тушкуємо.
4
Блюдо готово, смачного! Подавайте в гарячому вигляді як гарнір або окрему страву.

Схожі рецепти