Рецепт Квас з житнього хліба фото

Квас з житнього хліба
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Фрукти , Сухофрукти , Ізюм , Сухарики
Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , На природу
Напої , Квас
Кількість порцій: 8
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Цей смачний напій готується в різних інтерпретаціях, але це ніяк не впливає на його корисність для нашого організму. Пропоную варіант приготування квасу з житнього хліба, виходить супер!

Опис приготування:

Уявляю простий рецепт приготування квасу з житнього хліба. Цей напій має цілим комплексом корисних властивостей, покращує травлення і загальний стан імунної системи. Якщо вам не подобається родзинки, можна замінити чорносливом. Квас необхідно зберігати в холодильнику. Хай щастить!

  • Вода - 8 літрів
  • Житній хліб - 1 кілограм
  • Цукор - 250 грам
  • Дріжджі свіжі - 25 грам
  • Ізюм - 50 грам
квас з житнього хліба - фото крок 1
Хліб наріжте скибочками і викладіть на деко, гарненько підсушіть в нагрітій духовці.
квас з житнього хліба - фото крок 2
Перекладіть сухарі в каструлю і залийте їх окропом, залиште так на 3 годину. Потім хлібний настій процідіть і додайте цукор з дріжджами. Приберіть в тепле місце на 5-6 годин. Каструлю накрийте марлею.
квас з житнього хліба - фото крок 3
Як тільки з'явиться піна - він готовий! Проціджуємо і переливаємо в чисті пляшки, додавши родзинки, відразу ставимо в холодильник.
квас з житнього хліба - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти