Курячий шашлик на мінералці
(покроковий рецепт з фото)
Пора шашликів і гриля триває, тому не припиняємо ділитися рецептами маринадів. Сьогодні я розповім вам, як приготувати курячий шашлик на мінералці. Такий маринад ідеально підходить для птиці.
Курячий шашлик ніколи не загубиться на столі, т. До. Готується він швидко, а для діток він краще, ніж жирний свинячий. Тобто курячий шашлик універсальний. Плюс маринаду на мінералці в тому, що м'ясо від нього соковите і м'яке. За бажанням можете додати в маринад шматочки лимона. Подавайте готовий шашлик зі свіжою зеленню і запеченими овочами. Смачного!
- Курка - 2 кілограма
- Цибуля - 500 грам
- Газована мінеральна вода - 1 літр
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Спеції для шашлику - За смаком
Курку помийте і обробити на шматки.
Цибуля почистіть і наріжте кільцями, складіть в миску до курки.
До м'яса додайте масло і спеції, добре перемішайте.
Влийте в м'ясо мінеральну воду і залиште маринуватися на кілька годин.
Промаринуватися шашлик одягніть на шампури і смажте на розжареному вугіллі до готовності.