Млинці на кефірі і мінералці
(покроковий рецепт з фото)
Смачні і пористі млинці можна приготувати на кефірі і мінералці. Вони не будуть ажурними, але їх поверхня стане мереживний і візерункової. У такі млинці можна загорнути будь-яку начинку.
Ароматні і ніжні млинці - найкращий десерт для сніданку, обіду або вечері. Їх з легкістю можна подати і на полуденок - діти будуть в захваті. Заздалегідь заваріть ароматні чай, кава і запросіть усіх близьких до столу.
- Кефір - 200 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
- Мінеральна вода - 100 мілілітрів
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
Підготуйте зазначені інгредієнти. Кефір придбайте будь-якої жирності.
У глибоку ємність вбийте курячі яйця, всипте сіль і цукор, ретельно все збийте.
Влийте кефір будь-якої жирності і акуратно все перемішайте. Чим кисліше кефір на смак, тим більше цукру вам потрібно.
Всипте пшеничне борошно і збийте тісто - воно вийде густуватим, як на оладки.
Додайте рослинне масло, останньої влийте Сильногазований мінералку і збийте тісто.
На розпеченій млинцевій сковороді спечіть тонкі млинці, по хвилині з кожної сторони.
Подайте їх до столу гарячими, перезарядка dzhemami, варенням, солодкими Топпінг.