Рецепт Курячий рулет з чорносливом (оригінальний рецепт) фото

Курячий рулет з чорносливом (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Доброго дня, Любі друзі! Сьогодні розповім вам, як приготувати курячий рулет з чорносливом за оригінальним рецептом. Гарантую, вам сподобається. Приступимо до приготування страви!

Опис приготування:

Як ви можете помітити, готувати курячий рулет з чорносливом досить просто. Чорнослив, по бажанню, можна замінити курагою. Буде не менш смачний. Цю страву можна використовувати, як самостійне гаряче, або в якості закуски на святковий стіл.

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Чорнослив без кісточки - 12 штук
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 4 Ст. Ложки
  • Тертий сир - 1/2 склянки
  • Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
1
Для приготування курячого рулету з чорносливом вам буде потрібно підготувати всі інгредієнти. Для цього промиваємо куряче філе під водою, чорнослив замочуємо в окропі. Це робиться для того, щоб він став м'якшим.
2
Філе курки розрізаємо на дві частини вздовж, потім відбиваємо його з усіх боків. На цьому етапі посипаємо курку спеціями і ретельно розтираємо по всій поверхні філе.
3
Яйця розбиваємо в миску, змішуємо з молоком і спеціями, ретельно збиваємо вінчиком і обсмажуємо на розпеченій сковороді з додаванням рослинної олії з двох сторін.
4
Готовий омлет викладаємо на філе, зверху також викладаємо чорнослив, тертий сир і спеції. Загортаємо рулетик, щільно притискаючи по краях.
5
Форму для випікання застилає фольгою, викладаємо рулет на фольгу і змащуємо його вершковим маслом, яке попередньо потрібно розтопити.
6
Духовку розігріваємо до 200 градусів, випікаємо рулет протягом 25-30 хвилин або до готовності. По закінченню часу посипаємо рулет рубаною петрушкою і сиром, випікаємо ще 5 хвилин. Курячий рулет з чорносливом готовий, смачного!

Схожі рецепти